fbpx

Distanshealing

Känner du blockeringar i ditt välmående? Är du ofta trött? Söker du alternativ? Den energi som finns i naturen kan ge kroppen, sinnet och känslorna ny vitalitet. Vad kan en distanshealing ge dig?

Det finns många sätt att göra distanshealing och jag jobbar i många olika former! Healing kan göras genom samtal, vägledning, coaching eller gamma healing. Med dagens teknik finns inga hinder i kommunikation och dialog.

Låt distanshealing frigöra

En distanshealing handlar om att synkronisera sinnen och frigöra energi. Både den fysiska kroppen eller energikroppen kan ha störningar eller blockeringar. Det är vanligtivis i känsla och kan vara svår att sätta fingret på.

Lika så kan den mentala delen av sinnet vara fast, även känslomässigt kan vi må dåligt. Här kan distanshealing vara ett stöd för att komma vidare!

Öppna upp dig

Det handlar inte om att bota sjukdomar, det ersätter ej den traditionella läkarhjälpen, det handlar om att öppna upp sig!

En distanshealing är kärlek, sammankoppling av fria tankar med välvilja, energi från omgivningen och världen.

Andlighet handlar om att våga vara människa, hitta det inre kompasset och öppna upp sig. Den healingen är stärkande på en helt annan nivå.

Olika former av healing

Känner du att distanshealing tilltalar dig för att må bra på ett annat plan? Det finns olika former av healing.
  1. Healing på distans är vanligt förekommande, många gör det återkommande och det är populär bland mina kunder.
  2. Distanshealing går att göra med en privat sittning då jag besöker dig och vi sitter tillsammans i utförandet.
  3. Gamma wave healing som är en mer djupgående healing.
Boka direkt eller kontakt mig här vid frågor.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram