fbpx

Medium i Sundsvall

Bor du i Sundsvall eller i närliggande område? Som medium reser vi i ljus och rymd på andra plan. Sen reser vi också i landet när det är seans, träffar eller privata sittningar.

Vanligast är att jag får bokningar på distans från Sundsvall t.ex. medial vägledning där vi börjar med en dialog för att gå in mer på djupet och se vart det mediala styr och berättar.

Behöver du ett medium i Sundsvall?

Beroende på ortens storlek kan det ibland vara svårt att hitta ett medium när man behöver hjälp. Är dina närliggande medium redan bokade kan du beställa tid med mig via boka direkt. Jag har besökt Sundvall vid flera tillfällen i mitt arbete som medium, både fysiskt och mentalt.

Har du några frågor kring mina tjänster som medium kan du även kontakta mig här.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram