fbpx

Medium i Umeå

Boka ett medium i Umeå!

Nu har du som bor i Umeå möjlighet att träffa Malin som medium på nära håll och på plats i Umeå!

För att underlätta och göra mina mediala tjänster mer tillgänglig har du nu tillfälle att boka mig på plats. Det är så roligt att kunna utveckla och erbjuda denna möjlighet.

Samarbete med Green Butterfly

Det är tack vare Therése och Andreas på Green Butterfly som jag har möjlighet att komma till Umeå. Ett stort tack till deras bemötande! Det är i deras lokaler vi kommer att träffas om du bokar tid.

Förutom medium har jag flera tjänster, se allt som går att boka på boka direkt.

Så bokar du för Umeå

Till en början kommer det finnas möjlighet att boka tid på utvalda dagar, vanligtvis i mitten eller slutet på månaden. Beroende på efterfrågan kan det utökas.

Det kommer fler nyheter för umeå framöver. Följ mig på facebook eller instagram och håll utkik vad som händer.

Ett medium i Umeå eller på distans

I mitt arbete som medium jobbar jag i hela landet och även i Umeå. Som en del av mina tjänster sker arbetet både på distans och på plats. Just Umeå är en stad som ligger mig varmt om hjärtat, björkarnas stad är bara 10 mil från min hemort Örnsköldsvik.

Jag besöker Umeå nu och då, både när jag arbetar som medium och för att Umeå är en trevlig stad. Ibland kan lokala medium vara fullbokade eller kanske till och med saknas. Då kan du kontakta mig.

Titta igenom mina tjänster och vilka tider som är tillgängliga i kalendern. Hör av dig för att boka på plats i Umeå. Eller via boka direkt om du vill boka distans eller på plats i Örnsköldsvik. Vill du komma iväg från Umeå en dag är du självklart välkommen till Ö-vik för en privat sittning.

Tjänster

  1. Medial vägledning (60min): 700kr
  2. Medial vägledning + tarot (90min): 1000kr
  3. Spådom i Tarot (45min): 650kr
  4. Kanalisering andevärlden (90min): 1000kr
  5. Gamma wave healing (60min): 750kr
  6. Andlig healing (60min): 700kr
  7. Coaching (speed) 1 tillfälle (60min): 900kr

För mer info om tjänsterna, se boka direkt!

Obs! Särskilda priser gäller för bokning av privatsittningar i annan stad än Örnsköldsvik.

Vid frågor och funderingar

Bankgiro: 885-4952
Swish: 123 199 82 10

phonepaperclipenvelopelinkedin linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram