fbpx

Distanstjänster

Distanshealing

Healing behöver vi på många nivåer och i olika sammanhang. Jag utför distanshealing för att förmedla energi, kärlek och släppa blockeringar i din kropp.

Det är inget som botar sjukdomar, det är handlar om att öppna upp kroppen och sinnet.

Distanshealing är uppskattat, men många återkommande kunder. För mig är det en givande. Att få dela med sig av kärlek och energi till andra stärker mig. Vill du veta mer?
Läs mer om distanshealing

Coach på distans

Är jag rätt coach för dig? Låt inte platsen avgöra, idag gör vi mer och mer jobb eller utbildning på distans och det fungerar lika bra, ibland till och med bättre.

Jag jobbar över hela landet som coach och många möten sker över telefon eller framför datorn t.ex. över skype.

En del av kunderna föredrar faktiskt att ha en distans. Självklart har jag full sekretess men avståndet kan ha en form av extra trygghet.
Läs mer om personlig coach

Vägledning på distans

Vad har du för tankar inför framtiden eller händelser i livet? En medial vägledning är ett sätt att utforska vad det högre nivåerna av vårt medvetande med intuition och vårt sjätte sinne har att berätta.

Detta kan göras på distans där en berättelse sammanställs. Har du provat en vägledning någon gång? Det är en form av distanshealing från våra mentala spänningar.
Läs mer om medial vägledning

Tarot på distans

Tarot är spännande! Det är en lätt mystisk intressant upplevelse att få sin framtid och sitt liv kläd i tarotkort.

När gjorde du en tarotläggning sist? Jag utför den på distans och ger dig en full berättelse via e-post.

Det är en av våra mer populära tjänsten och mycket uppskattad!
Läs mer om att spå dig i tarot

Se alla tjänster och boka tid direkt

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram