fbpx

Bokningsvillkor

Betalning sker via betalkortslösningen Stripe from september 2023.

Obs! Särskilda priser och avbokningsregler gäller för bokning av privatsittningar i annan stad än Örnsköldsvik.

Vid särskild överenskommelse kan bokning och betalning ske manuellt, dvs utanför kalendern. Endast förskottsbetalning gäller på de tjänster och produkter där ej Stripe används, minst 24 timmar i förväg (minst 48 timmar för fysisk session i annan stad än Örnsköldsvik).

Vid dessa tillfällen används då någon av nedanstående betallösningar:

Swish: 123 199 82 10
Inget kvitto krävs, jag får en avisering.

Bankgiro: 885-4952
Tänk på att betalning med bankgiro tar 2 bankdagar och att kvitto för BG- in sättningen skall mailas/smsas till mig senast 1 dag före bokad tid.

 

Villkor

Klienten ansvarar själv för att noggrant läsa och förstå gällande bokningsvillkor innan slutförd bokning. Genom att genomföra bokningen bekräftar klienten att de har läst och accepterat gällande villkor. Det är klientens eget ansvar att vara väl informerad om de regler och förutsättningar som gäller för bokningen. Avgifter relaterade till betalsystemet vid avbokning återbetalas inte.

Avbokas tiden senare än 24 timmar före utsatt tid sker ingen återbetalning. Vid särskilda fall kan ombokning ske i samråd med Roots & Wings Consulting. 

Den bokade tiden förfaller vid utebliven betalning och efter 15 min försening om inget annat är avtalat. Vid försening sker ingen återbetalning!

Obs! Särskilda priser och avbokningsregler gäller för bokning av privatsittningar i annan stad än Örnsköldsvik.

Avbokning sker i första hand via: mail till malin@rwconsulting.se och i andra hand sms till 070-206 30 28.
Jag förbehåller mig rätten att avboka och/eller omboka samtliga tider med kort varsel med möjlighet till återbetalning eller ombokning av tid som följd.

 

Vid distanstjänster ringer klienten själv upp på bokad tid på telefon 070 - 206 30 28!
Vid zoom möte: I dagsläget erbjuds endast zoom för videomöte. 

Klienten ansvarar för att ha en aktiv och giltig användare på zoom samt att inställningarna är korrekt konfigurerade (ex ljud). Vänligen, kontrollera utrustning och inställningar i förväg!

Om annan digital lösning önskas skall förfrågan ske i god tid före sessionen. Roots & Wings Consulting förbehåller sig rätten att neka önskad lösning.
Roots & Wings Consulting hålls inte ansvarig för förseningar för sessionen eller andra problem som uppstår till följd av tekniska problem från klientens sida eller vid annat, av klienten önskad, digital lösning.

 

Fysiskt möte, lokalen i Själevad

Vi ses i min lokal RO, belägen på Boställsvägen 8 i Själevad. För att hitta lokalen, vänligen notera att infarten och parkeringen är på baksidan av vår adress och nås från Hörnäsvägen. Ignorera gärna gps-instruktionerna som kan leda dig till vår bostad. Det är den fjärde fastigheten efter farthindret vid lekparken när du kommer från Själevads kyrka och gamla Mio Möbler. Från korsningen E4/Överhörnäs är det 1,5km efter Hörnäsvägen mot Själevadskyrka.

När du närmar dig kommer du att se två vita byggnader där andra grannar har gräsmatta. Vår lokal är den med min logotyp, som är ett träd, och den andra är en garageport. Se bild nedan.
Parkering mot garageporten enl skylt.

För tillfället kan jag tyvärr inte erbjuda någon kundtoalett.
Inget väntrum erbjuds och jag har även sessioner via distans, så ring på på utsatt tid!
Du som kommer till mig är självklart fullt frisk och helt symptomfri av hänsyn och respekt, samma gäller givetvis även mig.

 

Privatsittning Umeå, Green Butterfly´s lokaler på Sandåsvägen 31

Avbokning skall ske minst 48 timmar i förväg. Avbokas tiden senare sker ingen återbetalning!
Den bokade tiden förfaller vid utebliven betalning och efter 15 min försening om inget annat är avtalat. Vid försening sker ingen återbetalning!

Tyvärr finns ingen kundparkering, bilföraren ansvarar själv för att hålla sig uppdaterad om gällande parkeringsregler i området och för ev parkeringsböter.
Inget väntrum erbjuds och jag har även sessioner via distans, så ring på på utsatt tid!
Du som kommer till mig är självklart fullt frisk och helt symptomfri av hänsyn och respekt, samma gäller givetvis även mig.

 

Inspelning av session
Du är välkommen att själv spela in din session (enskilt möte), men kan även få den inspelad. Säg till vid sessionens start, ej före. Inspelning tillhandahålls ej vid seanser.
Jag följer svensk lagstiftning vilket innebär att vi vid sessionen start kommer överens om ev. inspelning. Fil skickas i efterhand (kan ta upp till 3 arb dagar) via vald överföringskanal. Jag ansvarar inte för ev. tekniska problem som kan uppstå med och kring ljudfilen under inspelning eller vid sändning till klient.

Hembesök görs på begäran, milersättning tillkommer då med 40 kr/mil (för resor som överstiger 3 mil från min lokal i Själevad).
Restidsersättning utgår även med 63 kr för varje påbörjad 15-minutersperiod (faktisk restid) när milersättning debiteras.

 

Skattkammaren – Butik

Köp eller order
Om du har en bokad session med mig kan du med fördel meddela mig innan vad du är intresserad av att köpa ifrån min skattkammare, antingen lägger jag undan det eller tar med mig det till vårt besök, om vi inte är i min lokal RO.
Om du vill handla fysiskt hos mig utan samband vid annan bokning så sker det endast vid överenskommen tidpunkt.
För beställning och/eller frågor: malin@rwconsulting.se

Frakt och betalning
Frakt och emballage tillkommer på angivna priser och betalas av köpare (gäller ej amulett/talisman, frakt och emballage ingår för närvarande). Skatt ingår.
Jag förpackar naturligtvis varje kristall med omsorg och omtanke, och jag ägnar mig åt att finna det mest ekonomiska sättet att skicka dem till dig. Betalning sker i förskott, ingenting skickas dock utan ditt samtycke.

Övrigt
Kontrollera ditt paket vid mottagandet, vid ev skada eller felaktig produkt så hör du av dig direkt eller senast 5 arbetsdagar efter mottagandet.
Jag reserverar mig mot slutförsäljning, lagerfel, tryckfel och ev oförutsedda prishöjningar men kontaktar dig alltid i så fall.
Tänk på att olika monitorer/skärmar visar färger olika. Stenar är naturliga och olika varför utseendet kan variera.

Ångerrätt:
Vid köp av varor på min hemsida har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du tagit emot varor som du har beställt.

Vid nyttjande av ångerrätten:
Du måste meddela att du ångrar din order.
Meddelandet ska skickas till malin@rwconsulting.se. I ditt meddelande ska det tydligt stå vilken vara du önskar ångra, ditt namn, adress och e-post.
Du bör omedelbart och senast inom 14 dagar efter ångermeddelandet returnera varan till mig.
Varor returneras till: Roots & Wings Consulting, Boställsvägen 8, 89431 Själevad.
Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.
På återbetalningsbeloppet förbehåller jag mig rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

 

Fakturabetalning sker endast enl överenskommelse.

 

Inga journaler förs och jag tillämpar strikt tystnadsplikt.

 

Jag botar inga sjukdomar och det här är ingen ersättning för traditionell läkarhjälp men kan i vissa fall fungera som ett komplement till sjukvården.

 

Jag tar inte emot personer under 18 år utan målsmans närvaro, inte heller personer som är under påverkan av alkohol och droger.

 

Referens
Coachen, Malin Stenrana, får använda klients namn och kontaktuppgifter som referens vid fortsatt certifiering hos International Coach Federation, ICF.
Uppgifterna kan inte användas i något annat syfte än att styrka att coaching skett enligt denna överenskommelse.

 

Varmt välkommen till mig!

 

 

closemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram