fbpx

Husrening

Har du upplevelser i ditt hem, på arbetet eller någon annan plats, aktivitet som du inte kan förklara? Eller sover du oroligt, känner dig (ofta) irriterad, nedstämd, tung och/eller ont i kroppen, dränerad på energi?

Stämmer det här in på dig eller på någon i familjen?

Låt mig då få komma till dig för att ta reda på och försöka rensa bort det som stör. Ibland behöver man få hjälp att nollställa omgivningen med helt fräscha energier.

Din fysiska omgivning är mycket viktig!
Vårt hem ska vara vår borg, vår fristad. En källa till glädje, trygghet och vila. Stress finns det nog av ändå i den fysiska världen. Många spenderar också väldigt mycket tid på jobbet, och hur är energierna där?

Jag brukar prata om vikten av energihygien! Tänk om alla skulle bli mer medveten om vilken energi de har, sänder ut och befinner sig i fysiskt.

Ex när man byter bostad, hur ofta är det inte som man bara flyttar in utan att rensa ut de gamla ägarna/hyresgästerna. Det många har sagt till mig vid rening för inflyttning, är att de vill att det nya hemmet skall kännas som deras och inte någon annans. Då är en rening optimalt.

Renare energier i omgivningen

De allra flesta tycker att det är viktigt att vi duschar och tvättar våra kläder men tänker inte på vikten av att tvätta bort/rensa i sin energi. Skulle du ta på dig kläder som du inte tvättat på många år? Skulle du känna dig glad och lättsam om du bar såna kläder? Tveksamt, eller hur?

Intresset och förståelsen för energiers påverkan på människor ökar hela tiden, mycket tack vare tv-programmet ”Det Okända”, men även att många genomgår en frekvenshöjning och det gläder mig!

Orsakerna till aktiviteterna kan vara många. Det kan vara allt i från att en släkting har ett meddelande till att det är negativa energier från nuvarande eller tidigare händelser. Platsen kan också ha en betydelse. Pga detta kan jag inte lämna några garantier för att allt blir lugnt men det är få gånger som det inte har blivit det.
Boka tid för husrening
Om du känner dig osäker

Boka ett info möte i 15 min

Bekanta dig med mig innan du bestämmer dig!
Boka en tid direkt

Vad kunder sagt

Helen
Helen
2024-01-03

Husrening Distans

Det vart mer stilla i lägenheten direkt efter husreningen, och det känns luftigare. Det känns också mer trivsamt hemma 🥰💐

Cathrin
Cathrin
2023-12-02

Tvåbarnsmamma

Lika bra som vanligt! Det är omtumlande, träffande, tankeväckande och magiskt.

Helena
Helena
2023-08-23

Kvinna

Gjorde en husrensning på distans pga min hund var jätte orolig på nätterna. Fungerade alldeles utmärkt nu är hon lugn glad och trygg igen. Det är lättare att andas och känns uppfriskande i huset. Jag fick även en del råd till mig personligen som var väldigt spännande.

Kathrin Forss
Kathrin Forss
2023-06-26

Husrening

Mycket professionell! Fick mycket tid och även goda råd och tips.

Karolina
Karolina
2023-06-19

Husrening

Malin är fantastiskt professionell. Hon skapade omgående en trygghet i mötet och informerade ingående om sin metod och arbetssätt.
Husreningen gav önskat resultat och upplevelsen var rakt igenom positiv.
Kommer att boka in fler möten med de andra tjänster som RW Consulting erbjuder. Rekommenderas å det varmaste!

Helen
Helen
2022-11-27

Husrening

Hej Malin!
Åh, stort tack för ditt besök, vilken dag det var, så många känslor och otroligt intressant besök! När vi varit ute en stund och kom hem kändes det direkt luftigt, lätt och fritt i hela huset.
Nu en vecka senare känner jag fortfarande ett nytt och större lugn i huset (svårt att förklara), det känns väldigt trivsamt och behagligt hemma. Ser även det hos barnen. Det slog mig plötsligt i helgen att vår äldsta som aldrig velat gå upp på övervåningen själv och som sprungit från toaletten in till sitt rum, nu har slutat med det. 
Tack än en gång, det var ovärderligt!

Tordh Lindqvist
Tordh Lindqvist
2022-04-03

Husrening

Hej Och tack för senast ,det var en intressant kväll. Det känns som det har blivit lättare att vara här, tron på att jag kan jobba här hemma utan att känna motgång håller på att komma igen känns det som. Jag känner mig inte lika pressad om jag tar mig för något hemma. Dels vaktar jag min tunga men det känns inte som att jag måste släppa lös den som jag gjorde förr. Det var mycket som sas som jag måste försöka anamma med tiden, men jag har märkt att jag vaknar på natten ca 00-01 men kan sova ca 11-12 timmar. Har varit otroligt trött i helgen. Men vi (jag) får fortsätta att observera förändring. Blir det mera undringar så får vi kanske ta en sittning i höst. Tack för denna gång och ha det bra.

V.H
V.H
2022-04-02

Lyckad husrening

Ville bara tacka för allt gott du gjort för oss och vårt hem!!😊❤
Nu är det så himla lugnt här hemma och jag har för första gången i mitt liv fått sova lugnt en hel natt!!
Det har aldrig hänt mig förut vart jag än bott men nu har jag fått sova ostört och vakna pigg för en gångs skull. 
Jag har inte en klump i magen längre varje gång jag ska gå till sängen och lägga mig för att sova, jag får tom sitta ifred i soffan haha. Allt detta är verkligen guld värt! Det känns så himla lugnt och skönt i hela lägenheten nu, och till och med i trapphuset har det försvunnit. (Vi gjorde som du sa). Det känns som att vi äntligen fått ett riktigt hem där bara "vi" bor, utan en massa hemska spöken.
Tack än en gång för allt du gjort för oss. Du har gjort något helt ovärderligt och vi är så otroligt glada och tacksamma!!🙏

Städa upp och frigör energi

Allt är energi - du, jag, bilar, hus, våra tankar, känslor och intentioner. Ja allt! Energi kan varken skapas eller förstöras, endast omvandlas från en form till en annan.

Energier lämnar spår likt ett fingeravtryck. När du ex. lämnar ett rum finns ditt energiavtryck kvar. Eller du kommer in i fikarummet på jobbet och du vet att någon har pratat om dig men du har inte hört det, du bara känner det. Det är också ett energispår.
Alla känner av energier, mer eller mindre. Alla kan dock inte tolka dem fullt ut.

Vid en husrening känner jag in energierna, många gånger tar jag även in omgivningens energier ex om det har hänt något i närheten av bostaden som har betydelse. Jag gör mitt yttersta för att försöka förklara vad det är du har upplevt och känt. Ibland är det någon själ som antingen vill lämna ett meddelande eller behöver hjälp att föras vidare till Alltet, ljuset.

Därefter plockar jag bort allt som inte gagnar dig och byter ut den mot positiv energi och vitalitet, en känsla av lugn och välbehag.

Boka husrening

closemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram