fbpx

Husrening

Har du upplevelser i ditt hem, på arbetet eller någon annan plats, aktivitet som du inte kan förklara? Eller sover du oroligt, känner dig (ofta) irriterad, nedstämd, tung och/eller ont i kroppen, dränerad på energi?

Stämmer det här in på dig eller på någon i familjen?

Låt mig då få komma till dig för att ta reda på och försöka rensa bort det som stör. Ibland behöver man få hjälp att nollställa omgivningen med helt fräscha energier.

Din fysiska omgivning är mycket viktig!
Vårt hem ska vara vår borg, vår fristad. En källa till glädje, trygghet och vila. Stress finns det nog av ändå i den fysiska världen. Många spenderar också väldigt mycket tid på jobbet, och hur är energierna där?

Jag brukar prata om vikten av energihygien! Tänk om alla skulle bli mer medveten om vilken energi de har, sänder ut och befinner sig i fysiskt.

Ex när man byter bostad, hur ofta är det inte som man bara flyttar in utan att rensa ut de gamla ägarna/hyresgästerna. Det många har sagt till mig vid rening för inflyttning, är att de vill att det nya hemmet skall kännas som deras och inte någon annans. Då är en rening optimalt.

Renare energier i omgivningen

De allra flesta tycker att det är viktigt att vi duschar och tvättar våra kläder men tänker inte på vikten av att tvätta bort/rensa i sin energi. Skulle du ta på dig kläder som du inte tvättat på många år? Skulle du känna dig glad och lättsam om du bar såna kläder? Tveksamt, eller hur?

Intresset och förståelsen för energiers påverkan på människor ökar hela tiden, mycket tack vare tv-programmet ”Det Okända”, men även att många genomgår en frekvenshöjning och det gläder mig!

Orsakerna till aktiviteterna kan vara många. Det kan vara allt i från att en släkting har ett meddelande till att det är negativa energier från nuvarande eller tidigare händelser. Platsen kan också ha en betydelse. Pga detta kan jag inte lämna några garantier för att allt blir lugnt men det är få gånger som det inte har blivit det.
Boka tid för husrening
Om du känner dig osäker

Boka ett möte på 15 min med mig, helt gratis!

Bekanta dig med mig innan du bestämmer dig!
Boka en tid direkt

Städa upp och frigör energi

Allt är energi - du, jag, bilar, hus, våra tankar, känslor och intentioner. Ja allt! Energi kan varken skapas eller förstöras, endast omvandlas från en form till en annan.

Energier lämnar spår likt ett fingeravtryck. När du ex. lämnar ett rum finns ditt energiavtryck kvar. Eller du kommer in i fikarummet på jobbet och du vet att någon har pratat om dig men du har inte hört det, du bara känner det. Det är också ett energispår.
Alla känner av energier, mer eller mindre. Alla kan dock inte tolka dem fullt ut.

Vid en husrening känner jag in energierna, många gånger tar jag även in omgivningens energier ex om det har hänt något i närheten av bostaden som har betydelse. Jag gör mitt yttersta för att försöka förklara vad det är du har upplevt och känt. Ibland är det någon själ som antingen vill lämna ett meddelande eller behöver hjälp att föras vidare till Alltet, ljuset.

Därefter plockar jag bort allt som inte gagnar dig och byter ut den mot positiv energi och vitalitet, en känsla av lugn och välbehag.

Boka husrening

closemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram