fbpx

Kundrecensioner

"Hej Malin! Det har nu gått några månader sedan jag hade en kanalisering med dig. Jag måste medge att jag först var skeptisk till att ha den på distans, då jag vet hur otroligt bra det har varit när man träffat dig på riktigt, men det funkade ju hur bra som helst, mormorsmor Alexine klev fram, vilket var helt otippat :) Det jag ville säga är att om jag var glad efter vårt möte så är det inget mot för vad jag är nu. Nu har det mesta landat i mig och jag känner mig så mycket lättare, det är som om jag kan andas igen! Jag har äntligen kunnat klappa igen dörren till massa gammal skit. Några dagar efter vårt samtal blev jag arg, jag var fruktansvärt arg och just då, visste jag inte riktigt varför. Efter kanske en månad lyssnade jag på inspelningen och då hörde jag dig säga "Alexine säger att hon är så stolt över dig! Dina böcker är skapta ur dina tankar,ord och hand. Så länge du följer vad ditt hjärta i sanning säger, kan du aldrig misslyckas." Då först förstod jag att det var all uppdämd ilska och krav mot mig själv som äntligen släpptes ut. Helt plötsligt förstod jag också varför jag aldrig har känt mig glad över framgångar, utan haft ångest. 
Antar att det tog tid för mig att processa detta men vad gör väl det. Jag märker att jag inte övertänker allt längre, är rent allmänt gladare och det är mycket roligare och enklare att skriva nu. Men nog förstår jag att jag hela tiden behöver påminna mig och jobba på att inte falla tillbaka. Men det känns verkligen som om hela livet är annorlunda nu!
Tack och vi ses framöver :) Kram
// Elina Å.
"Jag får så stor hjälp och stöd i min utveckling.
Känner att mycket stämmer."
// Elisabeth F.
"Jättebra upplevelse! Kommer definitivt boka en ny tid!"
// Jesper R.
"Beskrivningen av min situation var på pricken och vägledningen stärkande. Coachning som avslutning var tankeväckande och gav förslag på vad jag kan arbeta med för att förbättra min inre styrka."
// Susanne O.
"Jag är så tacksam. En fantastisk upplevelse som hjälpte mig!"
// Carina A.
"Malin mötte mig precis där jag befann mig, gav vägledning som stärkte, klargjorde o tryggare. Helt enastående, så tacksam!"
// Fatima S.
"Härligt positivt!" 🌺❤️🌺"
// Stina L.
"Väldigt givande där det hände saker.
Kändes rätt. Professionellt bemötande." 
// Elisabeth F.
"Tack Malin för att du med proffsig vägledning fått mej att tänka till och formulera mina tankar på ett sätt som gett mej stort stöd och flertalet verktyg på vägen att stärka mina svagheter, men även utnyttja mina styrkor. Det var otroligt spännande och samtidigt förvånande jobbigt för hjärnan att bli coachad .Varje pass har nästan varit som att träna hårt, men med en trygg "PT" som aldrig vek från min sida." 
// Kristina V.K
"Stämde med mig helt igenom!"
// Yvonne N.
"En helt otrolig upplevelse! Tack snälla Malin! Jag känner en enorm kärlek och lättnad efter att ha fått bevis för att min pappa fortfarande är med mig. Jag har visserligen alltid känt det men man vill ju gärna veta ändå. Ingen annan än jag och min pappa kan veta att jag gjorde ett tittskåp och att hans armbandsur har en speciell funktion i det. Det har varit nedpackat i många år men nu ska jag plocka fram det OCH börja skapa kreativt igen! Tack än en gång fina Malin, jag kommer garanterat att boka en ny tid framöver!"
// Kristina B.
"Jag ska erkänna att jag inte alls var glad över det du spådde i tarotkorten, om att det inte skulle bli bra med flytten och killen jag hade träffat men det visade sig stämma helt och hållet. Du sa också att det skulle lösa sig precis som jag önskade, på alla plan i livet, och så blev det! Hade jag inte gått igenom allt detta hade jag bla. aldrig fått möjlighet att träffa och gifta mig med mina drömmars man! 🤗"
// Pernilla Ö.
"Under de senaste 4 åren har jag haft glädjen att få både healing och vägledning av Malin flera gånger. Healingen är underbar och all vägledning har alltid stämt till punkt och pricka! Du sprider verkligen kärlek, ljus och värme Malin! Tacksamheten hos mig finner inga gränser!"
// Anna G.
"Malin var väldigt behaglig, inkännande och hjärtlig. Det hon sa stämde bra in på mig. Om jag skulle hamna i ett vägskäl igen skulle jag absolut ringa."
// Carolin F.
"När jag kontaktade Malin så hade jag ett flertal olika frågeställningar i mitt arbetsliv, dels inom ledarskap, men även inom arbetssociala områden. Jag är ny på min position, har aldrig haft en ledande befattning tidigare. Stress och andra orsaker har gjort att jag ex. skjuter upp olika arbetsuppgifter, har svårt att prioritera mitt arbete och behöver förbättra och klargöra målstyrning både för min egen del och medarbetarna. Jag behövde också komma igång med fysisk träning för min egen skull för att kunna hantera stress bättre. 6 gånger under 6 veckor blev jag coachad och det enda jag önskar är att jag hade gjort det mycket tidigare. Klumpen i magen som jag hade innan jag tog itu med arbetsuppgifter har försvunnit, jag har en helt annan struktur och koll på mitt arbete så även i privatlivet. Tränar gör jag också! 
Jag kommer säkerligen att anlita Malin igen och kan verkligen rekommendera henne som coach!
// Martin L.
"Malin kunde exakt återge mina känslor och tankar omkring det som rörde sig i mitt huvud. Kommer definitivt att vända mig till henne igen. Kan varmt rekommenderas!"
// Kerstin A.
"Jag fick många tankeställare. Till det positiva , och hjälp med att hantera framtiden. Det var mycket som jag kände igen. Känner mig starkare och ser ljust på framtiden. 🤗"
// Åsa D.
"Tack för ett jättefint samtal. Upplevde ett bra och professionellt bemötande."
// Annika M.
"Malin var jordnära och supertrevlig! Och min upplevelse av vad som stämde överens med mitt liv och mina frågor var nästintill 100%!" 
// Sandra S.
"Fantastiskt upplevelse! Malin hade ett fantastiskt och empatiskt bemötande och det hon beskrev att hon fick till sig var verkligen spot on. Trots absolut noll input var varje råd och känsla hon beskrev helt och hållet det jag upplevt och den känsla jag burit med mig. Känslan jag har nu efter rådgivningen är att jag absolut vågar tro på min egna magkänsla och intuition. Att jag nu vågar ge mig in på en ny väg i livet och hoppfull att den kommer att ge mig en större trygghet framöver. Det är som en sten släppt och att jag blivit fri från mitt mentala fängelse!"
// Hanna E.
"Jag är mycket nöjd med mötet med Malin.
Det kändes äkta och tryggt, hon förklarade så bra både före och efter sessionen varför och hur osv. Hon är behaglig ,rak och ärlig hade bra bevisföring. Jag fick verkligen vad jag behövde just då .Kommer både boka henne fler gånger och rekommendera henne till andra." 
// Helena N-V.
"Mycket bra !!" 
// Helena V.
"Jag måste även säga att jag än idag känner att besöket hos dig var mycket givande och gav mig väldigt mycket. Jag tänker ofta tillbaka på det och jag förstår mycket av det vi pratade om nu, en fantastisk upplevelse!"
// Ina D.
"En väldigt speciell stund. Kände en otrolig närvaro. Värme. Kärlek. Tid och rum existerade inte. Avlastad. Tack Malin för denna speciella stund och jag känner förväntan inför framtiden❤️."
// Helen S.
”En tanke som slog mig var att när man sitter hos dig så har man lämnat alla sina problem om de så är sånt som varit eller projektioner på en tänkt framtid så man kan plocka fram dem och objektivt titta på dem och skärskåda dem på ett annat sätt.
Så när man sitter hos dig så är man i nuet!
I övrigt så fick jag svar på den fråga jag alltid bär... och det är ifall jag fortfarande går på rätt väg och det gör jag, jobbig, lång och prövande men dock på rätt väg. Som du sa första gången, då varnade du mig för att försöka ta genvägar, för om jag går vägen hela vägen så kommer jag också dit jag vill...
Tack så mycket Malin.”
// Jaharran
"Tack för den Mediala Vägledningen, blev väldigt positivt överraskad då jag inte hade några som helst förväntningar över detta så det var väldigt lärrorikt och spännande! Man fick en bekräftelse med en knuff i rätt riktning!" 
// Marina
"Det du sa var sol klart när det gäller Krille! Han är verkligen Dr Jekyll och Mr Hyde och han pratar sig alltid ur situationer. Jag kommer nu att ta tag i situationen när det gäller honom och bestämma mig för hur jag ska göra. Det är som du sa, jag måste börja vara ärlig främst mot mig själv men även mot honom!
Jag behövde verkligen detta, så stort tack!” 
// Elisabeth
”Jag blev så glad och samtidigt chockad!!!
Det är verkligen som du sa, bla om mod och rädsla att hamna i rampljuset….det är precis det, rädslan att hamna i rampljuset och bli något av en offentlig person! Hur kunde du veta det? Jag tyckte också mycket om att du gav så bra tips och råd om hur jag kan jobba bort min rädsla så att jag finner min styrka och mitt mod så att jag kommer ännu längre på min karriärstege. Detta gav mig verkligen ny energi!
Tack snälla Malin!!” 
// Catharina
”Det här går inte att beskriva med ord, det måste upplevas!"
// Lars
”Healingen är så underbar och välgörande! Jag tycker att livet har blivit så mycket lättare att leva sedan jag började med den. Jag känner mig också så mycket lättare i kroppen och har lättare för att skratta numera."
// Gunilla M.
closemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram