fbpx

Kanalisering

Kanalisering eller seans säger vi när vi söker efter något som inte uppenbarar sig i fysisk form - ett bevis för själens överlevnad. Vi kan göra det i grupp (seans) eller kanalisering i en privat sittning. Läs mer och boka en kanalisering direkt!

Bortom det fysiska

Finns det något mer än vad vi inte kan betrakta eller är svårt att mäta med våra fysiska instrument?

Deja vu, en stark känsla att vi upplevt något tidigare. Varför är det så? Har det hänt tidigare? Är det en relation? Någon bekant?

Syftet med kanalisering är att utforska vad som är bortom det fysiska. Söka efter meddelande och budskap utifrån känslor att det finns något mer, något som inte blev sagt, något som tröstar och värmer själen.

En kanalisering eller en seans är vårt sätt att utforska om änglar och andar finns. Sedan tolka och låta budskapet trösta och hela dig.

Kanalisering i ljuset

Kanalisering handlar om att hitta ljuset. Det inre bländande ljuset som kopplar liv och kärlek till världen och universum.

Som många andra är jag en "lightworker", något som jobbar med ljuset, medkänslans, välviljan, anden och visdomen den erbjuder.

Det är en ovillkorlig kärlek och en medmänsklighet som bara är i stunden och som vägleder uppsåtet och berättar.

För många är dessa meddelanden otroligt känslomässiga, betryggande eller glädjande.
Om du känner dig osäker

Boka ett info möte i 15 min

Bekanta dig med mig innan du bestämmer dig!
Boka en tid direkt
Leif Sundberg
Leif Sundberg
2024-02-20

Produktionschef

Jag kände igen allt som Malin berättade vid kanaliseringen och vi vart väldigt nöjda även över det vi fick berättat om oss själva stämde på pricken.

Carolinn Kentsdotter
Carolinn Kentsdotter
2024-01-09

Malin, jag vill tacka dig från djupet av mitt hjärta.

En natt för två år sedan så vaknade jag plötsligt med en enda tanke, jag måste boka tid hos ett medium.

Två veckor innan det somnade min älskade pappa in. Han var(är) min absolut största idol.

I mina ögon så förändrades världens alla färger. Varje andetag gjorde ont och det kändes som att jag hamnat mitt ute på ett öppet hav och hade ingen som helst aning om i vilken riktning som jag skulle simma för att hitta till fastlandet.

Direkt när jag vaknade, den där natten för 2 år sedan började jag genast att googla. (Hade aldrig vart till ett medium förut.) Det dyker upp olika förslag. Jag klickar in på flera hemsidor för att läsa deras presentationer men hittar först ingen som känns rätt. Inte för att jag egentligen visste hur ett "rätt" skulle kännas då jag inte hade några erfarenheter men så kändes det iaf.

Mitt förnuft börjar ta över min starka känsla av det här med att besöka ett medium. Jag är på väg att bara lägga bort mobilen men får då syn på Rwconsulting, klickar in och läser presentationen. 5 minuter senare har jag bokat in en kanalisering hos Malin.

Vad jag inte visste då var att det var här min nya resa började!

Sedan dess har jag med jämna mellanrum besökt denna fantastiska människa.

Med hjälp av kanalisering, andlig vägledning, healing samt Malins enorma kärlek, omtanke och välvilja så har jag lyckats skapa mig en kompass, tagit mig tillbaka till fastlandet och hittat en ny skogsstig att vandra på.

Jag är väldigt tacksam till andra sidan som guidade mig till dig!🙌😇

Tack så innerligt mycket för allt Malin!❤️

Amanda
Amanda
2023-09-23

Kanalisering

Väldigt spännande och uppskattande. Flera saker som jag fick höra har nu landat och stämmer överens. Kommer absolut testa igen

Kanalisering som privat sittning eller seans i grupp


Välkommen till min plattform för kanalisering och seanser, där jag erbjuder både privata sittningar och gruppsessioner för att möjliggöra en fördjupad kontakt med Andevärlden.

Seanser görs vanligtvis i grupp, och för att förenkla använder jag ordet "kanalisering" för privata sittningar.

Jag gör mitt bästa för att skapa en trygg, glädjefylld, tröstande och helande stund för dig eller er som deltagare.

De älskar, vägleder och skyddar dig från den Andra Sidan. Deras själar lämnar dig aldrig. Du kanske upplever att er relation är över, men du har faktiskt en ny sorts relation med den som avlidit, tack vare själens energi som aldrig försvinner, den varar för evigt.

Det är viktigt för mig att tydligt förklara att jag som medium inte bestämmer vem som ska kliva fram under en kanalisering eller seans. Vid en seans kan jag inte garantera att alla får ett budskap, även om det ofta sker i grupper med färre antalet deltagare. Jag är bara en kanal, ett verktyg, mellan den fysiska världen och Andevärlden, och det är de Andliga vägledarna som tar beslutet om vem som tar och får kontakt. Vill man vara helt säker på kontakt bokar man en kanalisering dvs privat session.

Alla bör gå till ett medium med ett öppet sinne och välkomna de i Andevärlden som kommer genom. Har man inställningen att någon speciell måste komma, så är risken att man blir besviken. Man kan lura sig själv men aldrig Andevärlden. När man vill/kräver att en speciell person ska komma så är det lätt att man låser sig och får tunnelseende. Alla andra som har varit där, eller funnits runt, i ens liv, som nu är i Andevärlden kan komma, och det vore synd att bara vifta bort dem.

För att boka en privat sittning för kanalisering kan du göra det direkt via kalendern längre ned på sidan.
Manuell bokning gäller för gruppsessioner, dvs via mail.

Oavsett om det är en liten grupp på två personer eller en större samling på upp till 10 personer, strävar jag efter att skapa en meningsfull och givande upplevelse för alla deltagare.

Grupp på max 4 personer
Är ni 2 pers håller vi på 1 timme
Är ni 3-4 pers håller vi på 1,5 timme

Pris: 450kr / person
Plats: Hos mig i min lokal på vår gård i Själevad (Boställsvägen 8)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Grupp om 5 – 10 personer
Tid: ca 1,5 - 2 timmar

Pris: 2500 kr totalt
Plats: Arrangör tillhandahåller lämplig plats och står även för alla kostnader som är förknippade med platsen, inkl allt.
Övrig ersättning kan tillkomma: se bokningsvillkor

Jag ber er vänligen men bestämt att visa mig och Andevärlden respekt genom att vara alkohol- och drogfria när vi träffas.

Boka din tid direkt!

closemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram