fbpx

Kanalisering

Kanalisering eller seans säger vi när vi söker efter något som inte uppenbarar sig i fysisk form. Vi kan göra det i grupp (seans) eller kanalisering i en privat sittning. Läs mer och boka en kanalisering direkt!

Bortom det fysiska

Finns det något mer än vad vi inte kan betrakta eller är svårt att mäta med våra fysiska instrument?

Deja vu, en stark känsla att vi upplevt något tidigare. Varför är det så? Har det hänt tidigare? Är det en relation? Någon bekant?

Syftet med kanalisering är att utforska vad som är bortom det fysiska. Söka efter meddelande och budskap utifrån känslor att det finns något mer, något som inte blev sagt, något som tröstar och värmer själen.

En kanalisering eller en seans är vårt sätt att utforska om änglar och andar finns. Sedan tolka och låta budskapet gå till historien.

Kanalisering i ljuset

Kanalisering handlar om att hitta ljuset. Det inre bländande ljuset som kopplar liv och kärlek till världen och universum.

Som många andra är jag en "lightworker", något som jobbar med ljuset, medkänslans, välviljan, anden och visdomen den erbjuder.

Det är en ovillkorlig kärlek och en medmänsklighet som bara är i stunden och som vägleder uppsåtet och berättar.

För många är dessa meddelanden otroligt känslomässiga, betryggande eller glädjande.
Om du känner dig osäker

Boka ett möte på 15 min med mig, helt gratis!

Bekanta dig med mig innan du bestämmer dig!
Boka en tid direkt
Siv Andersson
Siv Andersson
2022-11-10

-

Jag var hos Malin på Andlig Kanalisering med förhoppning att hon skulle få kontakt med min son. Det fick hon och det var en mycket fin, värmande och givande möte. Den gav mig ett annat lugn som är lite svår att förklara då man inte vet min situation. Jag kan varmt rekommendera denna kloka och kunniga kvinna.

Agneta
Agneta
2022-08-29

Kanalisering

Väldigt intressant och att få lyssna på det igen var givande, eftersom jag inte förstod allt under mötet.

Jenny
Jenny
2022-06-29

Kanalisering andevärlden

En fantastisk och fin upplevelse. Själavård! Jag rekommenderar den som är nyfiken att prova.

Ladda in fler

Kanalisering som privat sittning eller seans i grupp

Seans görs vanligtvis i grupp med och för att göra det enkelt använder vi kanalisering för privat sittning.

I grupp är det vanligtvis 10 personer eller mer. Tolkningen är öppen och deltagandet är både passivt och aktivt.

Det som är viktigt att veta är att jag bestämmer inte vem det är som ska kliva fram under en kanalisering/seans. Som medium öppnar man upp för att jobba med Andevärlden, dom bestämmer dock helt och hållet vem som tar kontakten.

Du bör gå till ett medium med ett öppet sinne och välkomna de i Andevärlden som kommer genom. Har du inställningen att någon speciell skall komma, så är risken att du blir besviken. När du väntar en speciell så är det lätt att du låser dig och får tunnelseende.

Om man fortfarande befinner sig i en djup sorgeprocess så är det ofta så att de inte kommer genom förrän sorgen släppt det hårdaste taget. Man brukar säga att man får det man behöver vid besöket hos ett medium.

För en kanalisering som privat sittning kan du boka tid direkt på sidan. Kontakta mig om du vill anmäld dig för en seans i grupp. 

Boka din tid direkt!

closemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram