fbpx

Kanalisering

Kanalisering eller seans säger vi när vi söker efter något som inte uppenbarar sig i fysisk form. Vi kan göra det i grupp (seans) eller kanalisering i en privat sittning. Läs mer och boka en kanalisering direkt!

Bortom det fysiska

Finns det något mer än vad vi inte kan betrakta eller är svårt att mäta med våra fysiska instrument?

Deja vu, en stark känsla att vi upplevt något tidigare. Varför är det så? Har det hänt tidigare? Är det en relation? Någon bekant?

Syftet med kanalisering är att utforska vad som är bortom det fysiska. Söka efter meddelande och budskap utifrån känslor att det finns något mer, något som inte blev sagt, något som tröstar och värmer själen.

En kanalisering eller en seans är vårt sätt att utforska om änglar och andar finns. Sedan tolka och låta budskapet gå till historien.

Kanalisering i ljuset

Kanalisering handlar om att hitta ljuset. Det inre bländande ljuset som kopplar liv och kärlek till världen och universum.

Som många andra är jag en "lightworker", något som jobbar med ljuset, medkänslans, välviljan, anden och visdomen den erbjuder.

Det är en ovillkorlig kärlek och en medmänsklighet som bara är i stunden och som vägleder uppsåtet och berättar.

För många är dessa meddelanden otroligt känslomässiga, betryggande eller glädjande.

Jenny

2022-06-29

Kanalisering andevärlden

En fantastisk och fin upplevelse. Själavård! Jag rekommenderar den som är nyfiken att prova.

Hugo Ljung

2022-03-31

En lyckad kontakt med andevärlden och ett terapeutiskt samtal

Jag är väldigt nöjd. Dem saker jag fick beskrivet för mig stämde väl överens och även några detaljer jag behövde kolla upp stämde bra. Det va ett känslomässigt befriande samtal, mer än jag hade förväntat mig. Jag fick det jag behövde inte precis som jag tänkt det, precis det som Malin berättade för mig innan vi började och det va ju jättebra. Andevärlden vet vad jag behövde och jag tackar för det budskap jag fått och Malin som hjälp att förmedla detta så bra.

Elina Å

2021-09-06

Givande kanalisering

Hej Malin! Det har nu gått några månader sedan jag hade en kanalisering med dig. Jag måste medge att jag först var skeptisk till att ha den på distans, då jag vet hur otroligt bra det har varit när man träffat dig på riktigt, men det funkade ju hur bra som helst, mormorsmor Alexine klev fram, vilket var helt otippat :) Det jag ville säga är att om jag var glad efter vårt möte så är det inget mot för vad jag är nu. Nu har det mesta landat i mig och jag känner mig så mycket lättare, det är som om jag kan andas igen! Jag har äntligen kunnat klappa igen dörren till massa gammal skit. Några dagar efter vårt samtal blev jag arg, jag var fruktansvärt arg och just då, visste jag inte riktigt varför. Efter kanske en månad lyssnade jag på inspelningen och då hörde jag dig säga "Alexine säger att hon är så stolt över dig! Dina böcker är skapta ur dina tankar,ord och hand. Så länge du följer vad ditt hjärta i sanning säger, kan du aldrig misslyckas." Då först förstod jag att det var all uppdämd ilska och krav mot mig själv som äntligen släpptes ut. Helt plötsligt förstod jag också varför jag aldrig har känt mig glad över framgångar, utan haft ångest. 
Antar att det tog tid för mig att processa detta men vad gör väl det. Jag märker att jag inte övertänker allt längre, är rent allmänt gladare och det är mycket roligare och enklare att skriva nu. Men nog förstår jag att jag hela tiden behöver påminna mig och jobba på att inte falla tillbaka. Men det känns verkligen som om hela livet är annorlunda nu! 
Tack och vi ses framöver :) Kram

Ladda in fler

Kanalisering som privat sittning eller seans i grupp

Seans görs vanligtvis i grupp med och för att göra det enkelt använder vi kanalisering för privat sittning.

I grupp är det vanligtvis 10 personer eller mer. Tolkningen är öppen och deltagandet är både passivt och aktivt.

Det som är viktigt att veta är att jag bestämmer inte vem det är som ska kliva fram under en kanalisering/seans. Som medium öppnar man upp för att jobba med Andevärlden, dom bestämmer dock helt och hållet vem som tar kontakten.

Du bör gå till ett medium med ett öppet sinne och välkomna de i Andevärlden som kommer genom. Har du inställningen att någon speciell skall komma, så är risken att du blir besviken. När du väntar en speciell så är det lätt att du låser dig och får tunnelseende.

Om man fortfarande befinner sig i en djup sorgeprocess så är det ofta så att de inte kommer genom förrän sorgen släppt det hårdaste taget. Man brukar säga att man får det man behöver vid besöket hos ett medium.

För en kanalisering som privat sittning kan du boka tid direkt på sidan. Kontakta mig om du vill anmäld dig för en seans i grupp. 

Boka din tid direkt!

closemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram