fbpx

Distanshealing

Känner du blockeringar i ditt välmående? Är du ofta trött? Upplever du ofta konflikter med andra människor? Söker du alternativ? 
Den energi som finns i naturen och Universum kan ge kroppen, sinnet och känslorna ny vitalitet. Vad kan en distanshealing ge dig?

Healing ger livsenergi och möjlighet för kroppen att självläka! Det är många forskare överens om.

Låt distanshealing frigöra

Det finns flera sätt att göra en distanshealing på. Jag jobbar i många olika former och alltid med utgångspunkt från Universums starkaste energi, Kärleken! 

Oavsett session; Coaching, Healing, Medial Vägledning, Tarotläggning etc. så helas energier hos klienten. Många av mina klienter hör av sig och säger med lycka och förundran i rösten att "det hände nåt med mig efter vårt samtal"!. 

Vid en Gamma Wave Healing riktar jag energierna specifikt. Det är också ett verktyg för att identifiera och rensa energimönster som inte gagnar oss och vår utveckling.

En distanshealing handlar om att synkronisera sinnen och frigöra energier. Både den fysiska kroppen eller energikroppen kan ha störningar eller blockeringar. Det är vanligtvis i känsla men kan även visa sig fysiskt, det kan vara svårt att sätta fingret på.
Lika så kan den mentala delen av sinnet vara fast, även känslomässigt kan vi må dåligt. Här kan distanshealing vara ett stöd för att komma vidare!

Öppna upp dig

Det handlar inte om att bota sjukdomar, det ersätter ej den traditionella läkarhjälpen, det handlar om ett öppet sinne, att välkomna nya och fler möjligheter! 

En distanshealing är kärlek, sammankoppling av fria tankar med välvilja, intentioner om en bättre framtid, energi från omgivningen och världen.

Andlighet handlar om att våga vara människa, att hitta ditt sanna JAG och din inre kompass, att våga öppna upp sig! Den healingenergin är stärkande på en helt annan nivå. 

Unik och mycket djupgående healing!

Känner du att Gamma Wave Healing tilltalar dig för att må bra på ett annat plan? 

  1. Jag har ingen så kallad handpåläggning dvs. jag rör inte vid din kropp under en session. Vi sitter mitt emot varandra vid ett fysiskt möte.
  2. Distanshealing är mycket vanligt förekommande, många gör det återkommande och det är populärt bland mina kunder då man har möjlighet att sitta eller ligga skönt i sitt eget hem under sessionen.
  3. Det finns flera viktiga steg (6) som jag utför under en session och den kanske absolut viktigaste är att skicka det som jag har plockat bort, tillbaka till källan för att transmuteras (omvandling från en form eller art till en annan). Från skräp till kärlek så att säga.
  4. Gamma Wave Healing rensar och renar en persons hela energi (chakran, DNA, beliefsystem etc) på alla nivåer och i alla dimensioner. I det nuvarande fysiska och psykiska tillståndet och energi från tidigare liv som ofta kan störa ditt nuvarande tillstånd.

Matthew Ryan, Taos NM, är personen som har utvecklat denna fantastiska metod. Han reser världen över för att lära ut främst Gamma Wave Healing och jag hade glädjen att gå den kursen under 2014-2017. Idag är Matthew en god vän och mentor för mig. För mer information om hans metod hittar du här.

Boka direkt eller kontakt mig här vid frågor.

Boka din tid direkt!

Till den här tjänsten finns även paket för ett bättre pris.
closemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram