fbpx

Spå dig i tarot

När blev du senast spådd i tarot? Låt dig föras in denna spännande värld och bli vägledd i kortens öppna och ibland mystiska uppslag. Jag vägleder dig antingen på plats eller på distans!

hos en seriös tarottolkare med mångårig erfarenhet!

Låt korten ge dig förslag

För det är just det, förslag.
Fast människor gillar att kalla det för spådom, just för att det låter mystiskt. Det blir mer spännande så.
Ibland kallar vi det för vägledning eller att sia i kort.

Det som är viktigt att förstå, är att om du följer kortens och min vägledning så blir det den mest troliga utkomsten.
Men du har alltid din egna fria vilja och ansvar i alla dina handlingar och beslut. Jag som tarottolkare kan bara förklara vad jag ser i korten och känner in. Tolkningen bygger också på ditt och mitt samtal.

Det finns många tillfällen i livet då man står inför stora och små val, beslut och frågor.
Den inre rösten kanske inte alltid svarar och beslutet att gå vidare förankras inte i en bra känsla.

Många väljer då att få en guide, ett förslag eller nyans som byter perspektiv. En bra heads up helt enkelt. Har du inte provat att spå dig i tarot så kan det vara en uppfriskande upplevelse?

Spå dig för framtiden

När jag vänder och siar i korten jobbar jag med intuitionen och Andevärlden. Känslan mynnar ut i beskrivande bilder, något som berättar om din inre och yttre verklighet.

Dina känslor, förväntningar, tankar, attityder, rädslor och reaktioner tillhör nuet och framtiden! Låt korten öppna dina sinnen och ge en inblick, en del av en helhet eller kanske något du glömt?

Vad innebär det att bli spådd i tarot?

Tarotkortens bilder ger en mycket värdefull inblick. De säger något om oss själva. Den plockar fram sidor som vi kanske glömt eller förträngt.

Med de olika korten så kan man se vilka energier, förändringar och händelser som håller på att ske. Man ser också vad som håller på att försvinna ut ur ens liv eller beteende som släpps och vad du är färdig med.

Med ett öppet sinnet av kortens berättelse kan det hjälpa oss att acceptera oss själva, se livet på ett annat sätt, få en ny syn på helheten eller att inse att vi är så mycket mycket mer!
Om du känner dig osäker

Boka ett info möte i 15 min

Bekanta dig med mig innan du bestämmer dig!
Boka en tid direkt

Vad kunder sagt om sin upplevelse

Eva-Lena
Eva-Lena

Administration Tarot

Tack för den knuff jag så väl behöver. Du förklarar enkelt och tydligt och tolkningen av korten stämmer så väl. Nu ska jag stänga dörren till det som varit och fokusera på framtiden.

Helen
Helen

Tarot

Tarot läggning. Jag upplever att Malin tar sig tid och lyssnar noga. Hon beskriver kortens betydelser väl och väver in dem i situationen. Jag ser min situation tydligare nu och jag har fått nya tankar kring de alternativ jag har. Jag känner mig också lugnare. Jag kan varmt rekommendera en session med Malin.

Sonja
Sonja

Tarot

Malin verkar vara en skön person..Tycker jag fick lite hjälp på traven,som jag ville ha..Sitter nöjd!!🤗🤗

Schamiran
Schamiran

Medial och tarotkort

Väldigt bra och duktig mycket stämdes in och blev nästan chockad över allt hon sa utan att jag har berättat något om mig själv

Kirenia
Kirenia

Supernöjd (vägledningen + tarotkort)

Jag är mycket nöjd med Malins vägledning och läsning av tarotkorten. Det är andra gången i år som jag söker hennes tjänster och jag är lika nöjd som första gången. Tack vare Malin har jag fått både ordning på mitt liv och en bättre förståelse för vem jag är och vad jag vill.

Jenny
Jenny

Tydlig kortläsning

Varmt bemötande. Mycket proffesionellt utförande av kortläsningen. Tydlig i sitt sätt att beskriva varje kort och sedan knyta ihop hela läsningen. Fick mycket bra tips som jag tar med mej. Rekommenderar Malin varmt.

Stefan
Stefan

Tarottydning

Trevligt och avslappnat. Finns mycket kunskaper outnyttjade av henne ännu. Mera ska det bli.
Rekommenderas av mig.

Ina D
Ina D

Givande

Jag måste även säga att jag än idag känner att besöket hos dig var mycket givande och gav mig väldigt mycket. Jag tänker ofta tillbaka på det och jag förstår mycket av det vi pratade om nu, en fantastisk upplevelse!

Elisabeth F
Elisabeth F

Mycket stämmer

Jag får så stor hjälp och stöd i min utveckling. Väldigt givande där det hände saker.
Professionellt bemötande. Känner att mycket stämmer.

Carolin F
Carolin F

Så bra

Malin var väldigt behaglig, inkännande och hjärtlig. Det hon sa stämde bra in på mig. Om jag skulle hamna i ett vägskäl igen skulle jag absolut ringa.

Pernilla Ö
Pernilla Ö

Lycka vid slutet av regnbågen

Jag ska erkänna att jag inte alls var glad över det du spådde i tarotkorten, om att det inte skulle bli bra med flytten och killen jag hade träffat men det visade sig stämma helt och hållet. Du sa också att det skulle lösa sig precis som jag önskade, på alla plan i livet, och så blev det! Hade jag inte gått igenom allt detta hade jag bla. aldrig fått möjlighet att träffa och gifta mig med mina drömmars man! 🤗

Hur spår jag dig i tarot?

Är du nyfiken på vad tarotkorten har att säga om ditt liv just nu och framöver? När du bokar en tarotläggning hos mig sätter vi oss tillsammans och gör sinnena och intuitionen tillgänglig och börjar tarotläggningen.

Läggningen görs antinge på plats eller på distans via telefon eller zoom, oavsett så kan du få den inspelad och skickad till dig.

Jag berättar alltid varje korts betydelse och position samt det jag ser och får till mig. Det är viktigt att förstå att det är Tarottydarens tolkning som gäller, man ska aldrig kolla upp korten i efterhand för då stämmer de sällan på helheten.

Kontakt mig vid frågor, eller boka direkt!

Boka din tid direkt!

Till den här tjänsten finns även paket för ett bättre pris.
closemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram