fbpx

Energimedicin - RO(t) Metoden

Ditt redskap för att nå Djupare Självinsikt och Andlig Upplysning

För Balans, Välmående, Intuition och Personlig Styrka
Jag anser att alla är värd det bästa!
Under många år har jag hjälpt människor till bättre mående och framgång.

Med hjälp av min samlade kunskap och kompetens har jag utvecklat RO(t)-metod för att vi tillsammans skall nå ett bra och bestående resultat.

Du är värd att må bra och vara full av energi! Läs mer om energimedicin och hur RO(t)-metoden kan hjälpa dig!

Om energimedicin

Energimedicin är ett välkänt begrepp och samlad kunskap om hur energier påverkar vår kropp.

När jag pratar om Energimedicin så menar jag alla former av uppmuntran och behandlingar som hjälper oss att självläka genom ett holistiskt synsätt. Hit hör det som går under sk KAM-tjänster (komplementära och alternativa metoder) dvs healing, hypnos, yoga, akupunktur, massage, kosttillskott etc. etc.

Min tro är att hela vårt Jag hänger ihop, att vi är en helhet och att vi är i en relation med allting annat runtomkring oss.

Att vi kommunicerar på hög nivå med oss själva och därigenom påverkar såväl cellerna som beteenden, som i sin tur reflekteras på vårt mående och leverne.

Så för att du ska må riktigt bra så bör du ta hand om alla delar som är du dvs psykiskt, fysiskt, andligt och socialt.

Enkelt beskrivet skulle man kunna säga att man behöver rena sin energi, nollställa och sedan underhålla. Det gör man med hjälp av energimedicin.

Ofta pratar jag också om hur viktigt det är att vara mån om och ta ansvar över vår energihygien. Tänker du på hur din energi påverkar de människor du möter? 

De flesta borstar tänderna och duschar för att man vill känna sig fräsch och dofta gott för andra men man tänker inte på att ens egen energi, i allra högsta grad och på alla nivåer av vårt varande, påverkar både en själv och andra. 

Eller tvärtom, hur har du känt och upplevt det efter ett möte med en negativ och sur person? Hur rolig var resten av den dagen? Intressant, eller hur!?

Ro(t) metoden är för mig Energimedicin då den stimulerar självläkning och väcker livsenergin inom dig på flera nivåer och den allra högsta. 

Det här är en skräddarsydd energiplan designad för dig som vill leva ditt liv mer utifrån ett syfte och mindre slumpmässigt. För att du skall få de bästa förutsättningarna och möjligheterna att ta kontroll över dig själv och ditt liv. 

För att du ska få möjlighet till RO i själen och ROT som en förankring till modet att ta steget mot att leva livet mer på dina villkor, med din fulla potential och med tillgång till dina inre drivkrafter.

Genom den här metoden ser och hör jag dig på flera nivåer, och du kommer att bli mer medveten och observant på det som sker inom dig samt utanför dig.
Jag vägleder dig och ditt välmående tryggt genom flera steg,
och till min hjälp har jag ett antal fantastiska verktyg till hands.

Om RO(t) Metoden

Med professionell och exklusiv handledning guidar jag dig tryggt utifrån din specifika situation och det mål du vill uppnå, i en plan som är skräddarsydd för just dig och ditt behov.

Här har jag samlat alla kraftfulla verktyg, tekniker och kunskap för att du ska få ett så positivt och bestående resultat det bara går, på kortaste möjligaste tid. 

Du får även tillgång till övningar och verktyg som hjälp på din väg, tom hemuppgifter förekommer.

Det här är ett exempel på hur ett upplägg för de 6 träffarna kan se ut. Förslaget är framtaget utifrån min erfarenhet och kunskap av varje verktygs effekt samt goda och positiva inverkan på varandra.

1:a träffen

Vi börjar med ett Samtal – där vi pratar om dina förväntningar och gör vårt bästa för att fastställa vad det är du vill uppnå, såväl måendemässigt som i livet. Vi går även igenom lite olika material som stöd och hjälp i det arbetet.

Sedan går vi vidare med sk Tapping (knackningar) – en uråldrig akupressur princip kombinerat med modern psykologi. Vi knackar på specifika punkter samtidigt som vi fokuserar på en situation eller ett problem/utmaning. Anledning till att vi börjar med tapping är för att det rensar fysiska och känslomässiga blockeringar i ditt energisystem. Tapping gör att man får en omedelbar stressreduktion, får ”huvudet över vattenytan” och kan tänka klarare.

Efter det utför jag en en Gamma Wave Healing, ett kraftfullt verktyg för att identifiera och rensa energimönster som inte gagnar oss och vår utveckling. Här riktar jag energierna specifikt för att synkronisera sinnen och frigöra energier, både i den fysiska kroppen och/eller energikroppen som kan ha störningar eller blockeringar.

2:a träffen

I det här steget pratar vi om hur det har varit för dig sedan första träffen – återkoppling och feedback.

Även den här gången gör vi en Tapping.

För att sedan ha en Hypnossession där vi riktar in oss på lösningarna för de utmaningar, problem och livsmönster som du upplever.

Under hypnos är kroppen mycket avslappnad medan hjärnan är aktiv, intresserad och superfokuserad på de uppgifter den blir tilldelad.

Genom hypnos sätter man det medvetna sinnet på paus, en slags frikoppling, genom avslappning och då kan jag arbeta direkt med ditt sinne dvs påverka känslor, tankar och de beteenden du har.
Under hypnos boostar man positiva tankar och beteenden. Din hjärna vill inget hellre än att lära sig något nytt och det tar vi fasta på under den här stunden.

3:a träffen

Återkoppling och feedback.

Tapping.

Sedan har vi en regelrätt Coach-session dvs. med en professionell samtalsmetodik som grund samt kraftfulla frågor fokuserar vi på att nå mål, skapa resultat och förverkliga de visioner du har. 

Jag har ett PCC-certifikat (Professional Certified Coach) utfärdat av ICF som visar att jag har genomgått en ackrediterad coachutbildning och kvalitetssäkrat den på en nivå av 500h av praktisk coachingerfarenhet.

Coaching är en mycket bra teknik för att komma till insikt om vad du behöver göra just nu för ditt välmående såväl som din personliga utveckling. 

Jag är din oberoende partner som aktivt lyssnar, frågar, funderar med dig och berömmer din utveckling.
4

Träffen

Återkoppling och feedback.
Tapping.

Hypnos – antingen jobbar vi vidare med det som var vid första hypnossessionen eller så fokuserar vi på något nytt.

5

Träffen

Återkoppling och feedback.
Tapping.
Coaching


6

Träffen

Återkoppling och feedback.
Tapping.
Coaching


Om du känner dig osäker

Boka ett info möte i 15 min

Bekanta dig med mig innan du bestämmer dig!
Boka en tid direkt

Investera i din energimedicin

Du är den viktigaste personen i ditt liv och som du ska dela resten av ditt liv med. Den relationen är verkligen värd tid, respekt och ansträngning. Ge dig själv de bästa förutsättningarna för att ha ett bra liv! Livet här går inte i repris.

Med professionell och exklusiv handledning lovar jag att ge dig de allra bästa förutsättningarna för att du ska lyckas med det du vill uppnå!

För dig betyder det en investering av 9 timmar á 745kr/h (värde 946kr/h) och din vilja att få till en långsiktig förändring.
Vi möts vid 6 tillfällen varannan vecka under 90 minuters sessioner, antingen fysiskt eller online via zoom.
I priset ingår också framtagning av individuellt anpassat material och förberedelser inför varje session.

Stressreducerande metoder inom sk KAM-tjänster är avdragsgillt som friskvård för den enskilde.

Det innebär att du kan använda din friskvårdspeng för alla mina tjänster om din arbetsgivare godkänner det.

Du är inte ensam, vi gör det här tillsammans, i ett teamwork!
Så är du redo för att ta ansvar över dig själv och göra en förändring?

Gemensamt jobbar vi för att du ska

Hitta ditt sanna jag
Utvecklas och växa som människa.
Få stärkt självförtroende och självkänsla.
Få mer energi.
Leva mer medvetet i din egen kraft.

Hur ser ditt liv ut idag?

Känner du dig glad, tillfreds och lätt i kropp och sinne? 
Är du snäll mot dig själv?
Hur motiverad är du när du vaknar på morgonen?
Vet du vars du är på väg i livet och vill ha en knuff eller vill du ha hjälp att hitta vägen?
Har du hög eller låg energi för det du behöver samt det som du verkligen vill göra?
Älskar du dig själv?
Hur ser dina prioriteringar ut, har du ex. svårt att få tiden att räcka till?
Känner du dig behövd och älskad av omgivningen?
Känner du att du har lätt för att bli stött och sårad, tar ofta saker för personligt?
Känner/misstänker du att du har rädslor inom dig som hindrar dig i ditt liv?
Hamnar du lätt i konflikter, kanske tom ofrivilligt?

När du upplever att du har besvär och symtom som:

Stress
När du känner dig vilsen i livet
Känsla av otillräcklighet, att aldrig räcka till som den du är och vill vara
Tomhetskänsla, även om livet till synes borde vara toppen
Utmaningar/svårigheter i att leva i nära relationer
Ensamhetskänsla eller en känsla av att vara annorlunda
Oro och rädslor
Sorg
Värk och/eller fysisk smärta
Passivitet och oförmåga att skapa det liv du önskar

Boka din tid idag!

checkclosemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram