fbpx

Personlig Coach

Behöver du ett bollplank och någon som lyssnar? Vi har personliga tränare på gymmet och vi har personliga shoppare för stilen. 

Det är inte för alla, men en personlig coach för den personliga utvecklingen gör livet bättre på djupet.

Känner du dig instängd?

Fler och fler väljer att ha en personlig coach, till vardags eller i yrkeslivet för att må bättre, nå mål och framgång.

Känslan är eventuellt att du står och stampar, känner dig instängd eller upplever dig vara utan gehör från omgivningen.

Du kanske behöver ett nytt inslag, någon som lyssnar, förstår och låter dig få den plats du behöver för att ta nästa steg.

Att komma till mod är inte självklart, att våga säga nej kan sitta långt inne. Viljan kanske finns men första steget upplevs skrämmande. Dialogen med andra människor upplevs jobbig och otydlig. Situationer som får en att kännas instängd.

Vad saknas för dig i din personliga utveckling?

En coach styr inte

Det är du som har en inriktning, det är du som kanske har en utmaning, det är du som vill nå ett mål och det är ditt liv med dina beslut. Det handlar om dig och det är du som sitter vid spakarna.

Som coach är jag din oberoende partner som lyssnar, frågar, funderar med dig och berömmer din utveckling.

Vi tar steg tillsammans där jag är en axel du kan luta huvudet mot eller någon som sätter sig rygg mot rygg.

En resa tillsammans

Det är du och jag med världen! Vi ska göra världen till en bättre plats för dig och för andra. Det ska vi göra tillsammans. När vi gör det, bygger vi ett unikt värde som kan föras vidare med din utveckling!

När gjorde du en personlig resa sist? Har du rest med en coach någon gång?

Jag bjuder på utmaningar, frågeställningar, funderingar, tankar och glädje! Det är ingen solsemester, mer en mental bergsklättring med stöd.
Om du känner dig osäker

Boka ett info möte i 15 min

Bekanta dig med mig innan du bestämmer dig!
Boka en tid direkt

Skillnaden mellan att gå till en terapeut och en personlig coach?

"Att gå till en terapeut så pratar vi ut om det som känns jobbig, händelser som vi försöker förstå och ta oss igenom läka och gå vidare starkare.

Att gå till en coach innebär att jag hittar mig själv, min väg framåt.

Det handlar om att vid varje tillfälle är det jag som bestämmer ämnet som är viktigt just nu och genom Malins fenomenala förmåga att ställa frågor så tvingas jag att gå djupare tills jag hittar mitt svar som är ett hinder för att lösa en situation.

Vi gör en plan hur jag skall ändra mig, vad jag behöver göra för att klara uppgiften.

Det kan vara rädslor, hitta glädje, lycka, tro på mig själv, hantera besvärliga personer, komma ur en relation med en narcissist, bygga själv känsla, må bra, att helt enkelt hitta min framtid, min inre röst vad som är viktigt för mig så att jag kan leva mitt liv till fullo!

Det var hårt arbete under coachtiden inget kommer av sig själv min önskan att hitta mig själv igen gjorda jag genom att vara ärlig mot Malin visa mina skuggsidor mina innersta tankar, det var en berg och dal bana där Malin fångade mig och lirkade upp de låsta dörrarna!

Jag kommer att för evigt vara Malin väldigt tacksam, jag önskar att alla vågar prova det är värt det!

Nu har jag min inre kraft!"
Parisienne

Vad kunder sagt om sin upplevelse

Cecilia
Cecilia
2023-11-05

Karriärcoaching

Jag hade fastnat i en negativ tankespiral om min förmåga att prestera i mitt jobb. Mitt självförtroende hade fått sig en törn i en konflikt på den arbetsplats jag var påväg att lämna och jag var rädd att inte kunna leverera på mitt nya jobb. Malin som coach fick mig att inse vad jag kan och ska satsa på vilket gav mig ett bra avslut för att kunna ge mig in i något nytt på stadiga ben. Ett halvår senare känner jag mig stark och trygg i mig själv på ett sätt jag inte gjort på många år. Tack vare Malin har jag kunnat fortsätta på min inslagna väg i karriären.

Annika M
Annika M
2021-09-01

Tack tack!

Tack för ett jättefint samtal. Upplevde ett bra och professionellt bemötande.

Parisienne
Parisienne
2021-08-16

Din coachning gjorde skillnad

Att gå till en terapeut så pratar vi ut om det som känns jobbig, händelser som vi försöker förstå och ta oss igenom läka och gå vidare starkare. Att gå till en coach innebär att jag hittar mig själv, min väg framåt. Det var hårt arbete under coachtiden inget kommer av sig själv min önskan att hitta mig själv igen gjorda jag genom att vara ärlig mot Malin visa mina skuggsidor mina innersta tankar, det var en berg och dal bana där Malin fångade mig och lirkade upp de låsta dörrarna!
Jag kommer att för evigt vara Malin väldigt tacksam, jag önskar att alla vågar prova det är värt det! Nu har jag min inre kraft!

Så fungerar personlig coachning

Som auktoriserad coach finns det två sätta att börja jobba med personlig utveckling.

Det första vi alltid gör är att prata om dina tankar, mål och drömmar. Från den punkten kommer vi fram till en uppskattad tid som vi sedan planlägger och arbetar efter med möten och uppföljning. Det kan både vara över distans eller personligt möte.

Du kan också beställa coaching efter öppna tider i onlinekalendern. Upplägget är detsamma, men styrs bara efter den tid du bokat.

Kontakta mig med dina frågor eller boka direkt!

Validering och certifiering

Jag har genomgången ACTP utbildning (Accredited Coach Training Program) 173 utbildningstimmar inkl. påbyggnadsutbildningen Diplomerad Ledarskapscoach via Akademi Coachstjärnan AB.
Sedan mars 2021 är jag certifierad coach på PCC nivå.
Som medlem i ICF Global följer jag de riktlinjer som ICF (International Coach Federation) satt upp gällande coachkompetenser och etik. Här en kan du läsa mer i detalj om mina certifieringar.

Boka din tid direkt!

Till den här tjänsten finns även paket för ett bättre pris.
"Coaching är en samarbetande, anpassad, lösningsfokuserad och systematisk kommunikationsprocess som främjar handling, lärande och utveckling – på det personliga och det yrkesmässiga planet – genom bland annat medvetandegörande, motivation och ansvarighet. Coaching bygger på fokuspersonens resurser, till exempel hans eller hennes kunskaper, erfarenheter, värderingar och egenskaper och använder färdigheter och metoder för att fokuspersonen ska aktivera dessa i form av en egen begreppsapparat och egna handlingssätt. Coaching innehåller delar från ämnena psykologi, filosofi, kommunikation och pedagogik.” //Gjerde, 2012
closemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram