fbpx

Healing

Känner du blockeringar i ditt välmående? Är du ofta trött? Upplever du ofta konflikter med andra människor? Söker du alternativ? 
Den energi som finns i naturen och Universum kan ge kroppen, sinnet och känslorna ny vitalitet. Vad kan en healing ge dig?

Healing ger livsenergi och möjlighet för kroppen att självläka! Det är många forskare överens om.

Låt healing frigöra

Det finns flera sätt att göra en healing på. Jag jobbar i många olika former och alltid med utgångspunkt från Universums starkaste energi, Kärleken! 

Oavsett session; Coaching, Medial Vägledning, Tarotläggning etc. så helas energier hos klienten. Många av mina klienter hör av sig och säger med lycka och förundran i rösten att "det hände nåt med mig efter vårt samtal"!. 

Vid en Gamma Wave Healing riktar jag energierna specifikt. Det är också ett verktyg för att identifiera och rensa energimönster som inte gagnar oss och vår utveckling.

En healing handlar om att synkronisera sinnen och frigöra energier. Både den fysiska kroppen eller energikroppen kan ha störningar eller blockeringar. Det är vanligtvis i känsla men kan även visa sig fysiskt, det kan vara svårt att sätta fingret på.
Lika så kan den mentala delen av sinnet vara fast, även känslomässigt kan vi må dåligt. 
Om du känner dig osäker

Boka ett info möte i 15 min

Bekanta dig med mig innan du bestämmer dig!
Boka en tid direkt

Öppna upp dig

Det handlar inte om att bota sjukdomar, det ersätter ej den traditionella läkarhjälpen, det handlar om ett öppet sinne, att välkomna nya och fler möjligheter! 

En healing är kärlek, sammankoppling av fria tankar med välvilja, intentioner om en bättre framtid, energi från omgivningen och världen.

Andlighet handlar om att våga vara människa, att hitta ditt sanna JAG och din inre kompass, att våga öppna upp sig! Den healingenergin är stärkande på en helt annan nivå. 

Vad kunder sagt

Eva Forsberg
Eva Forsberg
2024-02-25

Gammahealing

Jag upplevde healingen positivt. En kravlös stund som var avkopplande och som gav en del upplysningar om balansen i kroppen. Förhoppningsvis gör den en del nytta, så här några dagar efteråt är det svårt att utvärdera verkan av behandlingen men jag är övertygad om att det är en bra metod som jag gärna provar igen. Malin inger stort förtroende.

Naima
Naima
2023-11-16

Gama wave healing

Malin är så duktig och har verkligen gåvan. När hon ringde mig var hon oerhört respektfull och varm utan att fråga ledande frågor svarade hon rätt i prick om all som hon hade fått till sig. Gav fina och kloka råd och har gett mig stor insikt i min situation. Tack Malin så super mycket 🌸 och jag lär ta hjälp av dig igen. Önskar dig allt gott.

Cecilia
Cecilia
2023-11-03

Jurist

Gamma wave healing gjorde susen för min sömn🙏 Redan första natten efter healingen sov jag utan att vakna flera gånger som tidigare. Jag känner mig mer utvilad och rofylld än vad jag gjort på länge.

Cathrin
Cathrin
2023-09-13

Tvåbarnsmamma

Omtumlande, tankeväckande och magiskt.

Jenny
Jenny
2023-08-30

Gamma wave healing

Trygghet, tillit och djupt utvecklande att samtala med Malin. Kommer definitivt rekommendera och boka Malin igen.
Tackar ödmjukast för din hjälp och visdom

Towe Martinsson
Towe Martinsson
2023-04-06

Gamma wave healing

Kan varmt rekommendera Gamma wave healing behandling. En mycket kraftfull behandlingsform som jobbar över tid och inte enbart under sessionen.

Cecilia
Cecilia
2023-01-04

Jurist får healing

Träffsäkert och stärkande healing. Jag har fått ny välbehövlig energi. Malin är fantastisk.

Miriam
Miriam
2022-09-06

Healing

Mycket kunskap och ödmjukhet. Kommer absolut bli en stadig kund.

Carolinn Kentsdotter
Carolinn Kentsdotter
2022-03-08

Gamma Wave Healing

Kan varmt rekommendera att besöka Malin med hennes varma och positiva energi. Det är lika fantastiskt varje gång. Hon är otroligt duktig på det hon gör.

Gunilla M
Gunilla M
2021-11-24

Mår bättre

Healingen är så underbar och välgörande! Jag tycker att livet har blivit så mycket lättare att leva sedan jag började med den. Jag känner mig också så mycket lättare i kroppen och har lättare för att skratta numera.

Anna G
Anna G
2021-05-17

Tack Malin

Under de senaste 4 åren har jag haft glädjen att få både healing och vägledning av Malin flera gånger. Healingen är underbar och all vägledning har alltid stämt till punkt och pricka! Du sprider verkligen kärlek, ljus och värme Malin! Tacksamheten hos mig finner inga gränser!

Unik och mycket djupgående healing!

Känner du att Gamma Wave Healing tilltalar dig för att må bra på ett annat plan? 

  1. Jag har ingen så kallad handpåläggning dvs. jag rör inte vid din kropp under en session. Vi sitter mitt emot varandra vid ett fysiskt möte.
  2. Healing på distans är mycket vanligt förekommande, många gör det återkommande och det är populärt bland mina kunder då man har möjlighet att sitta eller ligga skönt i sitt eget hem under sessionen.
  3. Det finns flera viktiga steg som jag utför under en session och den kanske absolut viktigaste är att skicka det som jag har plockat bort, tillbaka till källan för att transmuteras (omvandling från en form eller art till en annan). Från skräp till kärlek så att säga.
  4. Gamma Wave Healing rensar och renar en persons hela energi (chakran, DNA, beliefsystem etc) på alla nivåer och i alla dimensioner. I det nuvarande fysiska och psykiska tillståndet och energi från tidigare liv som ofta kan störa ditt nuvarande tillstånd.

Matthew Ryan, Taos NM, är personen som har utvecklat denna fantastiska metod. Han reser världen över för att lära ut främst Gamma Wave Healing och jag hade glädjen att gå den kursen under 2014-2017. Idag är Matthew en god vän och mentor för mig. För mer information om hans metod hittar du här.

Boka direkt eller kontakt mig här vid frågor.

Boka din tid direkt!

Till den här tjänsten finns även paket för ett bättre pris.
closemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram