fbpx

Medium i Sverige

Att vara Medium är att jobba i en spännande bransch. I Sverige har vi många bra och duktiga Medium som under många år hjälper människor framåt i livet.

Även på TV visas nu svenska Medium som blivit lite av profiler för branschen. Det är en rolig utveckling att se i Sverige, som även växer internationellt.

Har du en eller flera favorit Medium i Sverige? Några av nordens mest kända är troligtvis Birkan Tore, Terry Evans, Benny Rosenqvist eller Anna-Lena Vikström. Härliga mediala människor som har sin plats med kunskap och engagemang.

Sen finns det också många duktiga lokala Medium i hela Sveriges olika städer. De har en intuitiv och medial förmåga, sen är det vissa som har en starkare känsla och tränar hårdare på att använda den. Här försöker vi samla olika Medium i Sverige och platser i landet. Vet du av något Medium i Sverige eller på någon speciell plats? Återkom så kan vi uppdatera.

Andliga tjänster fungerar utmärkt via distans. Vill du så finns jag nära till hands. 
Om du känner dig osäker

Boka ett möte på 15 min med mig, helt gratis!

Bekanta dig med mig innan du bestämmer dig!
Boka en tid direkt
Ljus & Kärlek
Malin Stenrana
closemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram