fbpx

Medial Vägledning

Varför väljer fler och fler att lyssna på en medial vägledning? Det finns stunder och behov i livet när det kan vara välgörande för att hitta till eller förstå olika beslutsvägar. Lika så att skapa en behaglig känsla i vardagen. Vad i medial vägledning är det som tilltalar dig?

Vad är medial vägledning?

Medial vägledning är inte alltid så lätt att förklara. Ibland kallas det andlig vägledning eller medial rådgivning. 

Ordet vägledning är lätt att förstå, men vad innebär andlig och medial? Utan att göra det långrandigt är det en människas förmåga att "koppla upp sig" i den spirituella delen som finns i naturen. Relationen är kort sagt kopplad med det sjätte sinnet och intuitionen hos den människa som utför en medial vägledning.

Tillsammans med dig blir då en medial vägledningen din stund där det framkommer en berättelse för dig att använda. 

Vissa tycker medial vägledning är givande, vissa tycker det är läskigt när det prickar rätt, vissa tycker det är spännande och vissa tycker det är en bra hjälp för de kanske känner sig vilsen i livet. 

Använd en seriös vägledare

Precis som när vi tränar muskler och hjärta genom motion är det en övning som stärker kroppen. Samma gäller när vi övar det sjätte sinnet, intuitionen eller den mediala vägledningen.

Alla har en intuition och alla kan träna den. Vanligt är dock att vi inte har tid eller möjlighet. Intuitionen finns på flera plan där medial vägledning är nära relaterat.

Därför ska du välja mig som aktiv vägledare. Det är en positiv upplevelse där du med ett öppet sinne låter berättelsen ge dig nya tankar och intryck. Självklart tillämpas tystnadsplikt.

Så jobbar jag med medial vägledning

I den mediala vägledningen får jag information via främst mitt andliga team, dem i sin tur får information från ditt andliga team och subtila energisystem. Andevärlden och min intuition får styra och utifrån det jag får till mig översätter jag till en "berättelse" för dig. På så vis är jag som vägledare ett medium för en kunskap som sträcker sig bortom mitt eget begränsade jag.

Ibland kan bilderna vara i form av gåtor vilket kan uppfattas som svårtolkat men är ofta väldigt relevanta och viktiga. Det är typiska detaljer i den mediala vägledningen där jobbet kan vara svårt, ex att förstå essensen av det som förmedlas. Samtidigt är det sällan detaljerna som berättar hela bilden.
Om du känner dig osäker

Boka ett möte på 15 min med mig, helt gratis!

Bekanta dig med mig innan du bestämmer dig!
Boka en tid direkt

Lyssna på en medial vägledning

Vill du få en idé hur en medial vägledning går till? Lyssna på ljudklippet för att skapa dig en uppfattning. Spola fram 1 min och 35 sekunder för att komma till starten av vägledningen.
Klienten har givit sitt godkännande för publicering. 

Medial vägledning på distans, via telefon eller videomöte online

När du bokar en medial vägledning får du välja hur vi ska träffas. Bor du t.ex. i Stockholm eller Göteborg är distans via telefon eller videomöte (Zoom) vanligt. 

Vi har kunder från hela Sverige och att ses online är sällan ett hinder, det fungerar väldigt bra!

Även på plats

Bor du i närheten eller i Örnsköldsvik är du även varmt välkommen att boka online och besöka på plats. 

Vad kunder sagt

Schamiran
Schamiran
2022-11-03

Medial och tarotkort

Väldigt bra och duktig mycket stämdes in och blev nästan chockad över allt hon sa utan att jag har berättat något om mig själv

Kirenia
Kirenia
2022-11-01

Supernöjd (vägledningen + tarotkort)

Jag är mycket nöjd med Malins vägledning och läsning av tarotkorten. Det är andra gången i år som jag söker hennes tjänster och jag är lika nöjd som första gången. Tack vare Malin har jag fått både ordning på mitt liv och en bättre förståelse för vem jag är och vad jag vill.

Karin
Karin
2022-10-09

Vägledning

Vill tacka Malin för vårt senaste möte. Har fått hjälp med att greppa och förstå mina känslor och tankar. Stort Tack till Malin och hennes team.

Ladda in fler

Boka Medial Vägledning

Är du orolig eller har rädslor att vägledningen visar negativa bilder? Oroa dig inte, en vägledning handlar aldrig om något otäckt som kan stärka dina rädslor.

Intuitionen är till för sinnesfrid och vägledningen handlar om att hitta vägar. Den ger energi och styrka! Har du frågor? Kontakta mig eller boka tid direkt! 

Boka din tid!

Du kan även boka medial vägledning inklusive tarot till ett bra pris!

Paketpriser

closemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram