fbpx

Medial Vägledning

Varför väljer fler och fler att lyssna på en medial vägledning? Det finns stunder och behov i livet när det kan vara välgörande för att hitta till eller förstå olika beslutsvägar. Lika så att skapa en behaglig känsla i vardagen. Vad i medial vägledning är det som tilltalar dig?

Vad är medial vägledning?

Medial vägledning är inte alltid så lätt att förklara. Ibland kallas det andlig vägledning eller medial rådgivning. 

Ordet vägledning är lätt att förstå, men vad innebär andlig och medial? Utan att göra det långrandigt är det en människas förmåga att "koppla upp sig" i den spirituella delen som finns i naturen. Relationen är kort sagt kopplad med det sjätte sinnet och intuitionen hos den människa som utför en medial vägledning.

Tillsammans med dig blir då en medial vägledningen din stund där det framkommer en berättelse för dig att använda. 

Vissa tycker medial vägledning är givande, vissa tycker det är läskigt när det prickar rätt, vissa tycker det är spännande och vissa tycker det är en bra hjälp för de kanske känner sig vilsen i livet. 

Använd en seriös vägledare

Precis som när vi tränar muskler och hjärta genom motion är det en övning som stärker kroppen. Samma gäller när vi övar det sjätte sinnet, intuitionen eller den mediala vägledningen.

Alla har en intuition och alla kan träna den. Vanligt är dock att vi inte har tid eller möjlighet. Intuitionen finns på flera plan där medial vägledning är nära relaterat.

Därför ska du välja mig som aktiv vägledare. Det är en positiv upplevelse där du med ett öppet sinne låter berättelsen ge dig nya tankar och intryck. Självklart tillämpas tystnadsplikt.

Så jobbar jag med medial vägledning

I den mediala vägledningen får jag information via främst mitt andliga team, dem i sin tur får information från ditt andliga team och subtila energisystem. Andevärlden och min intuition får styra och utifrån det jag får till mig översätter jag till en "berättelse" för dig. På så vis är jag som vägledare ett medium för en kunskap som sträcker sig bortom mitt eget begränsade jag.

Ibland kan bilderna vara i form av gåtor vilket kan uppfattas som svårtolkat men är ofta väldigt relevanta och viktiga. Det är typiska detaljer i den mediala vägledningen där jobbet kan vara svårt, ex att förstå essensen av det som förmedlas. Samtidigt är det sällan detaljerna som berättar hela bilden.
Om du känner dig osäker

Boka ett info möte i 15 min

Bekanta dig med mig innan du bestämmer dig!
Boka en tid direkt

Lyssna på en medial vägledning

Vill du få en idé hur en medial vägledning går till? Lyssna på ljudklippet för att skapa dig en uppfattning. Spola fram 1 min och 35 sekunder för att komma till starten av vägledningen.
Klienten har givit sitt godkännande för publicering. 

Medial vägledning på distans, via telefon eller videomöte online

När du bokar en medial vägledning får du välja hur vi ska träffas. Bor du t.ex. i Stockholm eller Göteborg är distans via telefon eller videomöte (Zoom) vanligt. 

Vi har kunder från hela Sverige och att ses online är sällan ett hinder, det fungerar väldigt bra!

Även på plats

Bor du i närheten eller i Örnsköldsvik är du även varmt välkommen att boka online och besöka på plats. 

Vad kunder sagt

Maria
Maria
2024-05-27

Ms

Jag fick stor hjälp av Malin både genom medial vägledning och tarotkort. Jag står inför ett vägval i livet och sessionen med Malin gjorde mitt val lite lättar.

Elina
Elina
2024-05-17

Trygg hamn

Vilken trygg och klok hamn det kändes som att jag hamnade i när jag pratade med Malin. Intressant att lyssna på tolkningarna och sen väldigt bra vägledning. Tack för generös omtanke.

Malin Jerkesten
Malin Jerkesten
2024-04-08

Kvinna

En fantastisk givande medial vägledning och tarotkorts läggning. Malin ger ett kunnigt och proffsigt utrymme i en trygg miljö att få landa i med mina frågor, rädslor och funderingar. Det märks att Malin jobbar med det goda i allt och kärleken lyser från henne. Ärligt, rakt och hjärtligt.
Fick svar på mina frågor om nu och då och jag kände mig upplyft och lättare då vi var klara. Malin är en härlig ljusbärare som alla någongång bör besöka.

Boka Medial Vägledning

Är du orolig eller har rädslor att vägledningen visar negativa bilder? Oroa dig inte, en vägledning handlar aldrig om något otäckt som kan stärka dina rädslor.

Intuitionen är till för sinnesfrid och vägledningen handlar om att hitta vägar. Den ger energi och styrka! Har du frågor? Kontakta mig eller boka tid direkt! 

Boka din tid!

Du kan även boka medial vägledning inklusive tarot till ett bra pris!

Paketpriser

closemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram