fbpx

Medial Vägledning

Jag jobbar med medial vägledning. Det är inte alltid så lätt att förklara vad det innebär. Vägledning är lätt att förstå, men vad innebär andlig och medial? Relationen är kort sagt kopplad med det sjätte sinnet eller intuitionen.

Mer om medial vägledning

Precis som när vi tränar muskler och hjärta genom motion är det en övning som stärker kroppen. Samma gäller när vi övar det sjätte sinnet eller intuitionen.

Alla har en intuition och alla kan träna den. Vanligt är dock att vi inte har tid eller möjlighet. Intuitionen finns på flera plan där medial vägledning och andlig vägledning är nära relaterat.

Har du provat medial vägledning någon gång? Det är en positiv upplevelse där du med ett öppet sinne låter berättelsen ge dig nya tankar. 

Så jobbar jag med medial vägledning

I det mediala arbetet får jag information via främst mitt andliga team, dem i sin tur får information från ditt andliga team. Andevärlden och min intuition får styra och utifrån det jag får till mig översätter jag till en "berättelse" för dig.

Ibland kan bilderna vara i form av gåtor vilket kan uppfattas som svårtolkat eller orelevant. Är personer med i berättelsen kanske inte färgen på håret stämmer, eller åldern verkar avvikande.

Det är typiska detaljer i den mediala vägledningen där jobbet är svårt, samtidigt är det sällan detaljerna som berättar hela bilden.

Prova vägledning du också!

Är du orolig eller har rädslor att vägledningen visar negativa bilder? Oroa dig inte, en vägledning handlar aldrig om något otäckt som kan stärka dina rädslor.

Intuitionen är till för sinnesfrid och vägledningen handlar om att hitta vägar. Den ger energi och styrka! Om du vill ha mer information så kan du läsa det här blogginlägget.

Vad kunder sagt efter medial vägledning

Stärkande vägledning

Beskrivningen av min situation var på pricken och vägledningen stärkande. Coachning som avslutning var tankeväckande och gav förslag på vad jag kan arbeta med för att förbättra min inre styrka.

Susanne O

2021-09-12

Precis där jag befann mig

Malin mötte mig precis där jag befann mig, gav vägledning som stärkte, klargjorde o tryggare. Helt enastående, så tacksam!

Fatima S

2021-08-09

Tack

Tack för den Mediala Vägledningen, blev väldigt positivt överraskad då jag inte hade några som helst förväntningar över detta så det var väldigt lärrorikt och spännande! Man fick en bekräftelse med en knuff i rätt riktning!

Marina

2021-06-17

Boka Medial Vägledning

Det är enkelt att boka medial vägledning direkt på webben. 

Den mediala vägledningen sker via telefon eller via Zoom. 

Du kan också boka en privat sittning.

Har du frågor? Kontakta mig eller boka tid direkt!

Varmt Välkommen! 

Boka din tid direkt!

Till den här tjänsten finns även paket för ett bättre pris.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram