fbpx

Medium i Stockholm

I vårt långa land finns det många duktiga och bra medium. Stockholm, vår största stad har kända och okända medium som praktiserar i branschen. 

Eftersom olika medium har olika kvaliteér är det ibland svårt att ge exakt vägledning och tips. Ett duktigt Medium ska både vara uppbokat, tillgängligt och jobba med bevisföring. Just det utbudet kan vara en utmaning att hitta i Stockholm. 

Sen beror det på vart i Stockholm du bor, bor du kring Wasastan, Norrmalm eller norra Södermalm finns t.ex. Vendela Cederholm och Susanne Ankarkrans som är duktiga Medium och utbildare.

Vill du ha mina tjänster fungerar de utmärkt via distans, då är jag nära till hands. Arbetet som Medium är viktigt för mig, alla mina mediala tjänster som Tarot, kanalisering eller healing men också personlig coaching kan du läsa mer om på hemsidan. 

Finns tid i kalendern kan du boka direkt och tveka inte att kontakta mig om du har några funderingar!
Läs om mina tjänster och boka tid
Ljus & Kärlek
Malin Stenrana
closemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram