fbpx

Medium i Sundsvall

Bor du i Sundsvall eller i närliggande område? Som Medium reser vi i ljus och rymd på andra plan. Sen reser vi också i landet när det är seans, träffar eller privata sittningar.

Vanligast är dock att jag får bokningar på distans från Sundsvall t.ex. medial vägledning där vi börjar med en dialog för att gå in mer på djupet och se vart det mediala styr och berättar.

Behöver du ett medium i Sundsvall?

Beroende på ortens storlek kan det ibland vara svårt att hitta ett bra medium när man behöver hjälp. Ibland vill man även ha ett  medium som är externt. Du beställa tid med mig direkt på hemsidan. Jag har besökt Sundvall vid flera tillfällen i mitt arbete som medium, både fysiskt och mentalt.

Andliga tjänster fungerar utmärkt via distans, så vill du så finns jag nära till hands. Arbetet som Medium är viktigt för mig och jag gör alla mina mediala tjänster som tarot, kanalisering eller healing men också personlig coaching. Finns det tid i kalendern kan du boka direkt. Tveka inte att kontakta mig om du har några funderingar!

Ljus & Kärlek
Malin Stenrana
closemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram