fbpx

Andlig & Medial Vägledning

Jag jobbar med medial vägledning. Det är inte alltid så lätt att förklara vad det innebär. Vägledning är lätt att förstå, men vad innebär andlig och medial? Relationen är kort sagt kopplad med det sjätte sinnet eller intuitionen.

Mer om medial vägledning

Precis som när vi tränar muskler och hjärta genom motion är det en övning som stärker kroppen. Samma gäller när vi övar det sjätte sinnet eller intuitionen.

Alla har en intuition och alla kan träna den. Vanligt är dock att vi inte har tid eller möjlighet. Intuitionen finns på flera plan där medial vägledning och andlig vägledning är nära relaterat.

Har du provat medial vägledning någon gång? Det är en positiv upplevelse där du med ett öppet sinne låter berättelsen ge dig nya tankar.

Så jobbar jag med medial vägledning

I det mediala arbetet låter jag intuitionen få styra och utifrån det får jag bilder i sinnet som jag sedan förmedlar till dig. Den synen översätter jag till en berättelse.

Ibland kan bilderna vara i form av gåtor vilket kan uppfattas som svårtolkat eller orelevant. Är personer med i berättelsen kanske inte färgen på håret stämmer, eller åldern verkar avvikande.

Det är typiska detaljer i den mediala vägledningen där jobbet är svårt, samtidigt är det sällan detaljerna som berättar hela bilden.

Prova vägledning du också!

Är du orolig eller har rädslor att vägledningen visar negativa bilder? Oroa dig inte, en vägledning handlar aldrig om något otäckt som kan stärka dina rädslor.

Intuitionen är till för sinnesfrid och vägledningen handlar om att hitta vägar. Den ger energi och styrka!

Hos mig kan du boka en medial vägledning, både på distans över telefon eller skype, du kan också boka som privat sittning.

Har du frågor? Kontakta mig eller boka tid direkt!

Medial vägledning via telefon och mail?

Det är enkelt att boka medial vägledning direkt på webben. Via min sida på bokadirekt kan du se vilka tider som är tillgängliga. Den mediala vägledningen sker via telefon eller skype. 

Finns det tid kan undantag göras via mail, men då finns det begräsningar. Det är svårare att uppnå samma samstämighet och nyanser via mail. Kontakta mig först om det är några frågor.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram