fbpx

Spå dig i tarot

När blev du senast spådd i tarot? Låt dig föras in denna spännande värld och bli spåd i kortens öppna och mystiska uppslag. Vi spår dig på distans och lämnar full berättelse!

Låt korten ge dig förslag

Det finns många tillfällen i livet då man står inför stora och små val, beslut och frågor. Den inre rösten kanske inte alltid svarar och beslutet att gå vidare förankras inte i en bra känsla.

Många väljer då att få en guide, ett förslag eller nyans som byter perspektiv. Har du provat att spå dig i tarot?

Spå dig för framtiden

När vi vänder på korten jobbar vi med intuitionen och tar till oss antydningar och ledtrådar. Känslan mynnar ut i beskrivande bilder, något som berättar om din inre verklighet.

Dina känslor, förväntningar, tankar, attityder, rädslor och reaktioner tillhör framtiden! Låt korten öppna dina sinnen och ge en inblick, en del av en helhet eller kanske något du glömt?

Vad innebär det att bli spådd i tarot?

Tarotkortens bilder ger en mycket värdefull inblick. De säger något om oss själva. Den plocka fram sidor som vi kanske gömt eller förträngt.

Med ett öppet sinnet av kortens berättelse kan det hjälpa oss att acceptera oss själva, se livet på ett annat sätt, få en ny syn på helheten eller att inse att vi är så mycket mer!

Hur spår vi dig i tarot?

Är du nyfiken på vad tarotkorten har att säga om ditt liv just nu och framöver? När du bokar en tarotläggning hos oss sätter vi oss ensam i ett tyst rum, vi gör sinnet och intuitionen tillgänglig och börjar tarotläggningen.

Hela läggningen görs på distans efter du bokat, antingen via mail eller telefon. Är det via mail får du tarotläggningen sammanställd och skickad till dig inom 7 arbetsdagar.

Kontakt oss vid frågor, eller boka direkt!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram