fbpx

Att få vägledning!

2018-11-20

För ett tag sedan hade jag ett mycket trevligt besök av Ina Degerlund. Hon går journalistutbildningen i Umeå och ville därför göra ett reportage till Aspiranten om att gå till ett Medium.

Aspiranten.se är journaliststudenterna vid Umeå universitets egna webbtidning. För att få en helhetsupplevelse fick Ina både Medial Vägledning och Spådom i Tarotkort under hennes besök.

HÄR kan du läsa Inas artikel!

Jag dricker nervöst ur mitt vattenglas.
Jag försöker att inte bekräfta det hon säger på något sätt, men jag känner väldigt mycket igen mig själv i det hon säger. 
Hur kan hon träffa rätt på så mycket utan att veta någonting om mig?

// Utdrag ur artikeln

Det är inte alltid lätt att förklara vad vägledning innebär. Alla vi Medium jobbar olika och har olika begåvningar och förmågor, dvs hur vi tolkar och presenterar det vi får till oss. 

Det är andevärlden som talar om för klienten vilken slags vägledning hen behöver just nu. Vad som pågår i hens inre, medvetet eller omedvetet samt vad som händer runt hen samt vad hen har att räkna med nu och framöver.

Man kan säga att vi Medium är ett verktyg som förmedlar budskapet, som en radioapparat med rätt kanal inställd. Vi kan också presentera våra förmågor i olika tjänster, vissa använder sig ex endast av Orakelkort eller Tarotkort medans andra kombinerar sina mediala förmågor och verktyg, allt för att ge klienten den bästa hjälp hen kan få. Det finns inga regler hur det måste vara utan vi använder det sätt som vi känner oss trygg med och som vi får starkast samt bäst kontakt genom.

”En tanke som slog mig var att när man sitter hos dig så har man lämnat alla sina problem om de så är sånt som varit eller projektioner på en tänkt framtid så man kan plocka fram dem och objektivt titta på dem och skärskåda dem på ett annat sätt.
Så när man sitter hos dig så är man i nuet!
I övrigt så fick jag svar på den fråga jag alltid bär… och det är ifall jag fortfarande går på rätt väg och det gör jag, jobbig, lång och prövande men dock på rätt väg. Som du sa första gången, då varnade du mig för att försöka ta genvägar, för om jag går vägen hela vägen så kommer jag också dit jag vill…
Tack så mycket Malin.”

”Jaharran”

Här nedan kan du höra ett utdrag från en vägledning. 

Klienten har givit sitt godkännande för publicering. 

“Tack för den Mediala Vägledningen, blev väldigt positivt överraskad då jag inte hade några som helst förväntningar över detta så det var väldigt lärrorikt och spännande! Man fick en bekräftelse med en knuff i rätt riktning!”

/Inspelad klient

Jag vill aldrig ha någon förhandsinformation om mina klienter, jag vet oftast bara ett namn, telefonnummer och den tid som är inbokad.

När vi börjar samtalet så berättar jag för klienten vad jag har fått till mig och hen får sedan reflektera över vad jag har sagt. Andevärlden värderar inte vad som är bra och dåligt, rätt och fel. Utan de vägleder klienten till hens högsta bästa och till hens sanna natur och livsväg.

Mitt upplägg ser ut så här för att klienten skall känna att detta är autentiskt och inte ett vanligt samtal.

Efter att klienten gett sin reflektion har hen självklart möjlighet att ställa frågor och om det är något övrigt hen vill ta upp. För mig är det viktigt att klienten känner att jag jobbar med bevisföring, dvs att jag inte pratar och framför generell information utan endast det som bara klienten kan veta något om. Jag har full tillit till att jag får korrekt information från mitt Andliga Team.

En mycket vanlig direktreaktion hos klienten är ”Wow, det var precis det här jag behövde!” eller ”Äntligen får jag en bekräftelse på det jag redan visste eller anade!”. Andra kan bli lite chockad, eftertänksam och behöver tid att smälta informationen som kommit fram. Innan vi avslutar vårt samtal säger många klienter att det känns som om de har blivit tio kilo lättare och fått mer energi.

Vi som jobbar som Medium har ett stort ansvar vilandes på våra axlar och för mig är det viktigt att mina klienter känner att de har fått den vägledning som de behöver just nu. Vi har dock alla vår fria vilja och ändrar delvis och/eller skjuter på vårt öde beroende på hur man väljer, både med de val vi ställs inför och hur vi väljer att handskas med olika situationer.

Fram till ca 24–25 års åldern såg och visste jag när människor skulle gå bort. Det var väldigt, väldigt jobbigt!

Jag blev mamma för första gången samma år som jag skulle fylla 23 och minns fortfarande ångesten jag kände över att jag när som helst skulle kunna se eller få en förnimmelse av död eller katastrof som innefattade dottern. Än värre blev ångesten året efter, då andra dottern såg dagens ljus. 

Räddningen kom genom ett Medium som lärde mig hur jag kunde göra ett avtal med mitt Andliga Team. Ett avtal som gör att jag inte längre ser dessa händelser i samma utsträckning.

Min livsväg är att hjälpa människor på deras livsväg. Att ge dem nästa steg för att utvecklas som människa och vad deras Högre Jag efterfrågar. Därför förmedlar jag aldrig katastrofer, svår sjukdom eller död till mina klienter.

”Det du sa var sol klart när det gäller Krille! Han är verkligen Dr Jekyll och Mr Hyde och han pratar sig alltid ur situationer. Jag kommer nu att ta tag i situationen när det gäller honom och bestämma mig  för hur jag ska göra. Det är som du sa, jag måste börja vara ärlig främst mot mig själv men även mot honom!
Jag behövde verkligen detta, så stort tack!”

//Elisabeth

Skillnaden mellan en Kanalisering och Vägledning är att i Kanalisering jobbar jag för att få Ande kontakt och därigenom få information samt vägledning till klienten. Vid Vägledning jobbar tillsammans med mitt Andliga Team och klientens Guide/Guider och de ger klienten den vägledning som hen behöver just nu. Med kärlek och det Högsta Goda försöker jag synliggöra det som inte alltid är uppenbart.

Det händer ibland, men inget jag kan garantera, att det är någon släkting, närstående eller vän från Andevärlden som kliver fram i en Vägledning.

”Jag blev så glad och samtidigt chockad!!!
Det är verkligen som du sa, bla om mod och rädsla att hamna i rampljuset….det är precis det, rädslan att hamna i rampljuset och bli  något av en offentlig person! Hur kunde du veta det? Jag tyckte också mycket om att du gav så bra tips och råd  om hur jag kan jobba bort min rädsla så att jag finner min styrka och mitt mod så att jag kommer ännu längre på min karriärstege. Detta gav mig verkligen ny energi!
Tack snälla Malin!!”

//Catharina

Välkommen att boka en tid! Har du inte möjlighet att besöka mig? Var inte orolig, det fungerar lika utmärkt att göra en vägledning via telefon sk distanstjänst.

Det här går inte att beskriva med ord, det måste upplevas!

// Lars

Att jag får ha denna möjlighet att hjälpa människor, fyller mig med stor tacksamhet! Jag vill att du ska känna dig trygg och välkommen till mig! 

Med Ljus & Kärlek
Malin Berglund Proffesionell Coach, Medium & Healer

closemenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram